Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe om te adverteren uw webpagina
Het ontwerpen van uw webpagina is slechts het halve werk . Niemand zal weten wat uw webpagina bestaat , zelfs als je niet adverteren . Reclame voor de webpagina brengt verkeer aan. Zodra u uw webpagina opgericht u in staat om in natuurlijke verkeer via zoekmachines , van mond tot mond en buiten de banden zal zijn . Aan de slag is niet moeilijk , maar het vergt wel tijd . Wat je nodig hebt
Computer
Internet
Toon Meer Aanwijzingen

Gebruik verkeer uitwisselingen 1 . Deze zijn gratis sites waar u uw webpagina URL toe te voegen aan het systeem en dan kijken naar andermans webpagina's om credits te verdienen . Die kredieten worden vervolgens gebruikt om uw webpagina's weer te geven in het bijzijn van andere surfers . Dit kost wat tijd om te doen , maar is de moeite waard als je net begint . Kopen van 2

Join sommige online forums die zijn gebaseerd op hetzelfde onderwerp als uw webpagina . Deze forums kunt u in uw eigen webpagina URL te plaatsen in uw handtekening . Dan elke keer dat u een bericht uw link wordt geplaatst op de bodem . Andere leden zullen uw link zien , nieuwsgierig , en klik vervolgens op het en uw site bezoeken .
3

Maak een kleine advertentie voor uw webpagina. Kies een aantal online en offline publicaties te drukken inch Zorg ervoor dat de publicatie overeenkomt met het onderwerp van uw webpagina. Zo legt een advertentie voor uw hondenvoer webpagina om hond - gerelateerde tijdschrift , niet een publicatie voor quilters . Het plaatsen van een advertentie kost je een paar dollar tot een paar honderd dollar dus zorg ervoor dat u dit in uw reclame budget .
4

Schrijf een artikel over onderwerp van uw webpagina 's . U kunt het artikel aan honderden online sites voor gratis . Een link naar uw website zal worden geplaatst in uw vak " Over de auteur " . Als een lezer houdt van je artikel zal hij klikken op uw link om meer te weten te komen . Deze artikelen zullen rond voor een lange tijd te komen , dus het is de moeite waard voor u om op deze manier reclame te maken .
5

Bezoek enkele blogs die over hetzelfde onderwerp als uw webpagina . Commentaar achterlaten onder de blog posts die zijn constructief , en vervolgens voeg je webpagina URL aan het einde van het. Niet alleen laat uw URL en geen commentaar - dat wordt beschouwd als spam
6

Voeg uw webpagina URL om de handtekening bestand op uw e-mailaccount . . Dan wanneer u een e-mail uw webpagina URL zal worden opgenomen op de bodem van de e-mail . Als je veel van e-mailen , kan dit een geweldige manier om reclame te maken met weinig inspanning.
7

Maak een banner voor uw webpagina en betalen om het geplaatst op populaire websites . Nogmaals , u wilt dat de website aan uw webpagina compliment . Dus als je verkoopt hondenkoekjes u een banner plaatsen op een website die iets te maken heeft met honden heeft .
8

Word lid van een online discussiegroepen . Yahoo en Google hebben beide groepen die vrij zijn om toe te treden . Kijk voor groepen over hetzelfde onderwerp als uw webpagina . Bijdragen aan de groepsdiscussies en voeg uw web page link naar pagina met links van de groep .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Systeem ID Bereken 
·Factoren die verantwoordelijk …
·Hoe je taakbalk snelkoppelinge…
·Hoe je Windows Live DNS proble…
·Hoe kan ik een database voor G…
·Hoe System Restore Defaults op…
·How to Set Up een draadloos in…
·Hoe maak je een VLAN IP config…
·Wat zijn IP-adressen en klasse…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·IP Telefonie Veiligheid Risico's & Gesto…
·Hoe Set Up Twee IPs Op een Router 
·Hoe maak je een Netgear DG834GT Unlock 
·Sony Vaio & Wireless probleemoplossing 
·Het automatisch laden van de Modem in 2W…
·Verbinding maken met het internet via ee…
·Hoe maak je handmatig wijzigen van een D…
·Welke snelheden kan ik verwachten van ee…
·Hoe kan ik een Linksys Phone Adapter Res…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com