Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Welke snelheden kan ik verwachten van een AT & T Elite ?
AT & T U-verse is een entertainment dienst die digitale televisie biedt toegang tot honderden kanalen , digitale video-opname , high - speed internet en telefoon thuis en draadloze service. U-couplet maakt gebruik van glasvezel- technologie waarmee u op kunt nemen maar liefst vier shows op hetzelfde tijdstip en biedt ingebouwde draadloze thuisnetwerken . De high - speed internet service biedt een verscheidenheid aan verpakkingen , met inbegrip van de Elite plan, elk met een andere downstream snelheid. Plan Functies

AT & T Elite is een high - speed Internet- plan met een maandelijkse vergoeding . Het is het tweede niveau van vijf Internet -pakketten , die zijn in oplopende volgorde van snelheid: Pro , Elite , Max , Max Plus en Max Turbo . De Pro en Elite pakketten zijn ontworpen voor casual internetgebruikers en zijn ideaal voor e-mail , muziek downloaden , sociale netwerken , delen van foto's , gaming en online conferencing , die u toestaat om video - chatten met een andere computer gebruiker .
< br > megabits per seconde

AT & T meet haar downstream -of data-overdrachtsnelheid in megabits per seconde ( Mbps ) , waarin een megabit is gelijk aan 1 miljoen bits . Deze meet hoe snel informatie of gegevens wordt overgedragen van de ene bron naar de andere . Bijvoorbeeld , wanneer je een video te downloaden van een publieke site, zoals YouTube , de tijd die nodig is voor de video op volledig op uw desktop of laptop computer geladen wordt gemeten in Mbps .
Snelheden

AT & T's Elite pakket heeft een downstream snelheid van maar liefst 6 Mbps . Het Pro pakket heeft de laagste snelheid bij 3 Mbps , en de Max Plus en Max Turbo zijn op het hoogste eind met 18 en 24 Mbps resp . Deze snelheden kunnen worden beïnvloed door factoren zoals de hoeveelheid verkeer op een website en of uw systeem is aangesloten op een netwerk dat andere U-verse producten, zoals digitale televisie omvat .
Voorbeelden

op 6 Mpbs , kan een 2MB YouTube- video te downloaden in 2.7 seconden , tegenover 0,7 seconden voor de 24 Mbps Max Turbo -pakket . Een 5MB MP3 kunnen downloaden in 6,8 seconden bij 6 Mbps , maar slechts 1,7 seconden bij 24 Mbps , en een een - uur durende show downloads in 4 minuten en 34 seconden bij 6 Mbps en 1 minuut en 8 seconden bij 24 Mbps .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te verbinden Airtel intern…
·Wat is Primary Platform Apache…
·Hoe kan ik een laptop gebruike…
·Hoe je taakbalk snelkoppelinge…
·Hoe kan ik te ontdoen van de A…
·Hoe u de lettergrootte voor ui…
·Wat is een Auto proxy? 
·Hoe je BIND 
·Skype Afkortingen 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een netwerkverbinding maken 
·Is het gebruik van een proxyserver Illeg…
·Hoe maak je verbinding een Netgear Wirel…
·Hoe de WEP Wireless Key Krijg 
·Hoe te configureren FVG318 
·Hoe het opzetten van een WiFi-router 
·Hoe te berekenen de Block Error Rate 
·Hoe je je eigen Avatar Foto Merk 
·Hoe de beste MTU voor een Cisco Circuit …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com