Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Google Earth & Internet Mapping Service Voordelen
In de afgelopen decennia op het gebied van online mapping is exponentieel gegroeid , van een paar ruwe mapping services aan verschillende populaire sites die een verscheidenheid van gedetailleerde informatie en speciale voorzieningen voor mindervaliden . Web- bedrijven zoals Google , Yahoo en Bing bieden allemaal mapping services . Terwijl Internet mapping services harde kopieën niet kan vervangen in elke capaciteit , hebben ze een aantal duidelijke voordelen . Routes

Terwijl de traditionele kaarten lijst bestemmingen en straten , een Internet mapping service is in staat om routes veel efficiënter te berekenen tussen bestemmingen . Dit komt omdat Internet mapping services kunnen rekening houden met factoren zoals snelheidsbeperkingen en verkeerspatronen in plaats van alleen op afstand . Gebruikers kunnen ook online kaarten te wijzigen naar verschillende bestemmingen behoren of tot een bepaalde straat , of zelfs een hele klasse van wegen , zoals snelwegen of tolwegen te vermijden . Sommige Internet- mapping services suggereren ook alternatieve routes die chauffeurs kunnen gebruiken in een noodgeval of om verkeer te vermijden .
Interessante bezienswaardigheden

Internet mapping services
ook combineren de virtuele kaart met aanvullende informatie , zoals de namen en adressen van bezienswaardigheden . Deze kaarten zijn doorzoekbaar , zodat gebruikers kunnen zoeken naar restaurants , bedrijven , instellingen of hotels op naam of door te zoeken naar een categorie . Naast het weergeven van adressen en reis- instructies , kan Internet mapping services tevens link naar de reviews of externe websites om nog meer informatie te geven .
Satellite Views

meeste grote Internet mapping services bieden een satelliet te bekijken , naast een standaard , twee - dimensionale kaartweergave. Dit heeft het voordeel dat een idee van wat een bepaalde bestemming lijkt de grootte van een gebouw of de breedte van een rijbaan . Gebruikers kunnen ook de studie van een satelliet te bekijken van hun bestemming om parkeerplaatsen te lokaliseren en situeren van de bestemming in relatie tot andere bekende bezienswaardigheden in de omgeving . Satelliet uitzicht kan ook nuttig zijn om opvoeders te zijn in het beschrijven van de geografie van een gebied , het bijhouden van weerpatronen of het tonen van de effecten of stadsuitbreiding .
Street Views

Tenslotte Internet mapping services zoals Google Maps bieden drie - dimensionale uitzicht op de straat die gebruikers kunnen openen door op een punt op de online kaart . Dit maakt het mogelijk om een bestemming te vinden want het zal verschijnen bij het naderen van het in een auto of te voet . Uitzicht op straat kaarten kan ook helpen bij het bepalen van de kenmerken van een bepaalde buurt , zoals wanneer ze worden ingevoegd in onroerend goed advertenties .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Forwarding op Qwest Por…
·Hoe te indexeren Check in Baid…
·Hoe te verwijderen Powershell …
·Wat is een TCP-poort ? 
·Hoe meer bandbreedte krijgen o…
·Hoe kan ik Hook Up een Fujitsu…
·Address Resolution Protocol Tu…
·Wat is een Proxy Server adres …
·PPP Internet Protocol 
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
Vergelijking van Netgear WNR3500 & WNR20…
  Netwerken Articles
·Wat zijn Proxy -instellingen op een comp…
·Hoe Set Up RoadRunner 
·Hoe Computer verbinding naar HDTV Wirele…
·Hoe om te onderzoeken wat er gaande is i…
·Hoe te verbinden van een laptop met een …
·Linksys RTP300 Router Problemen oplossen…
·Hoe Set Up Network Sharing 
·Hoe kan ik mijn lokale Netwerkverbinding…
·Hoe maak je een Netgear Firewall Problem…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com