Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe te verbinden van een laptop met een Linksys
Je hebt twee opties voor uw laptop aansluiten op een Linksys router . De meest voorkomende verbinding is draadloos , omdat u gebruik maakt van een laptop . Dit type verbinding kunt u overal rondlopen je wilt, zolang je maar binnen ongeveer 30 meter van uw router . De andere optie is om hard-wire uw laptop aan de router . Deze methode maakt gebruik van kabels en grenzen van uw bereik van roaming. Sommige mensen kiezen voor deze wanneer de batterij in hun laptop vereist een constante verbinding aan de macht . Zijnde hard-wired aan de router voorkomt het tijdelijke verlies van het signaal kenmerkend voor draadloze verbindingen . Wat je nodig hebt
ethernetkabels
Modem
Toon Meer Aanwijzingen
vaste verbinding
1

Sluit een Ethernet -kabel aan op de Ethernet -poort met de titel " Internet /WAN "op de rug van de Linksys router . Steek het andere uiteinde van de Ethernet- kabel aan op de Ethernet-poort aan de achterkant van uw modem . Hiermee is de verbinding tussen de ISP ( Internet Service Provider ) en de router . Kopen van 2

Sluit een Ethernet- kabel in een van de Ethernet-poorten met de titel " LAN " op de rug van de Linksys router . Steek het andere uiteinde van de Ethernet- kabel aan op de Ethernet -poort aan de linker-of rechterkant van uw laptop . Hiermee is de internetverbinding met de computer .

Plug 3 in de kabelmodem voeding en wacht tot de "Internet " of "Data " lampje vast . In sommige gevallen , de "Data " lampje knippert om datatransmissie .

Plug 4 geven in de router voeding en wacht ongeveer 20 seconden om de router te starten en verbinding met het internet . Uw laptop maakt automatisch verbinding met het internet , ongeacht de beveiligingsinstellingen op de router , omdat de computer een bekabelde verbinding . Als de laptop geen verbinding met het internet , opnieuw opstarten . In sommige gevallen , kunnen computers een nieuwe internetverbinding niet detecteren totdat je reboot .
Wireless Connection
5

Sluit een Ethernet -kabel aan op de Ethernet -poort met de titel " Internet /WAN " op de achterkant van de Linksys router . Steek het andere uiteinde van de Ethernet- kabel aan op de Ethernet-poort aan de achterkant van uw modem .

Plug 6 in de kabelmodem voeding en wacht tot de "Internet " of "Data " lampje vast . In sommige gevallen , de "Data " lampje knippert om datatransmissie .

Plug 7 aangeven in de router voeding en wacht ongeveer 20 seconden om de router te starten en verbinding maken met internet . < Br >

toegang 8 het menu 'Start' op uw laptop en vervolgens toegang tot de "Control Panel ". Open " Netwerkverbindingen " en schakel Wi - Fi . De Wi - Fi -wizard zoekt vervolgens naar netwerken . Selecteer uw Linksys router uit de lijst met netwerken op de computer vindt en er verbinding mee maken .

Previous: Next:
  routers
·Hoe te Disable UPnP op een Lin…
·Hoe je poorten openen op een D…
·Hoe je WEP in Gateway Routers …
·Hoe maak je een Netgear WNDR37…
·How to Set Up een router met k…
·Hoe maak je een US Robotics Ro…
·Hoe te Sonicwall Soho3 Configu…
·Hoe maak je een WEP-sleutel ge…
·Hoe maak je een router /switch…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Linksys Wireless G Range …
·Hoe Microsoft Outlook Laat Mail Via ISA …
·Hoe maak je een SMS- boodschap over een …
·Hoe maak je een USB-modem gebruiken 
·Raar HTML Tekst Effecten 
·Hoe de draadloze verbindingen Beschikbaa…
·USB-naar- USB- Transfer-software 
·Hoe te Winsock op Windows XP Repair 
·Hoe je VNC veiliger te maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com