Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een mobiele telefoon naar een laptop Online Get
Het gebruik van uw mobiele telefoon aan te sluiten op het internet op uw laptop kunt u draagbaarheid en toegang tot het internet overal op een groter scherm in tegenstelling tot de toegang tot het internet via uw mobiele apparaat . Mensen zijn meestal ontmoedigd dat ze hun telefoon niet kunnen gebruiken om hun laptop verbinding met het internet en te praten over de telefoon tegelijk . Toch is de vrijheid op het krijgen van meer werk gedaan met behulp van hun laptops is een positieve afweging . Instructies
1

Zorg ervoor dat u een PDA of smartphone . Andere mobiele telefoons kan de mogelijkheid om verbinding met het internet hebt , maar alleen PDA's en smartphones zoals BlackBerry en Palmen hebben de technologie om te gebruiken als modem . Uw mobiele provider kan controleren of uw specifieke apparaat heeft de mogelijkheid om uw laptop verbinden met het internet . Kopen van 2

Informeer bij uw mobiele provider om ervoor te zorgen dat u een data-abonnement toegevoegd aan uw dienst . Een data-abonnement is ook bekend als Internet en kunt u uw mobiele telefoon om toegang te krijgen tot e-mail en surfen op het web . Die zonder een data plan kan hoger mobiele telefoonrekeningen te ervaren .
3

Vraag uw mobiele provider als uw toestel in aanmerking komt voor tethering . Tethering kunt u uw mobiele telefoon aan te sluiten op uw laptop en gebruik het als een modem . Niet alle telefoons zijn in aanmerking voor tethering . Tethering is meestal een extra vergoeding , dus het is best contact op met uw mobiele provider om zeker te weten .
4

Sluit uw mobiele telefoon naar uw laptop met behulp van de aansluitkabel die bij uw telefoon is geleverd . Meestal PDA's en smartphones worden geleverd met USB- aansluitkabels zodat u gegevens tussen uw telefoon en computer kunt synchroniseren .
5

Activeer de modem in uw mobiele telefoon door te kijken in het optiemenu . Elke telefoon is anders, dus je kan hebben om te overleggen met uw mobiele provider tech support afdeling of uw handleiding voor uw mobiele telefoon .
6

Maak een nieuwe netwerkverbinding op uw computer . Zoek de netwerkinstellingen voor de computer en het opzetten van een nieuwe verbinding netwerk . Instelling van een nieuwe inbelverbinding ( in Windows , netwerkverbindingen ligt op " My Computer " ) . Contact op met uw mobiele provider voor een toegangsnummer . Anders , de meeste providers gebruiken # 777 , die moet worden ingevoerd als uw toegangsnummer ( u zult deze optie zien wanneer u een nieuwe verbinding te maken ) .
7

Klik op " Connect " en open uw webbrowser .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat betekent het om een Cyber …
·Hoe om te controleren Netwerk …
·Hoe je DNS configureren op een…
·How to Get My Internet Service…
·Hoe je Wake on LAN Setup 
·Wat betekent Wireless LAN Mean…
·Hoe om uw werkelijke Internet …
·Hoe web - gebaseerde e-mails t…
·Ras Error Code 691 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een ZoneAlarm router configu…
·Hoe je het wachtwoord op een Cisco Links…
·Hoe maak je een DSL -modem draad op CAT …
·Hoe kan ik een Sonicwall draadloze route…
·Hoe te updaten MSN Premium 
·Het verschil tussen Cat5 en Cat6 
·Hoe maak je een Directional WiFi Range V…
·Hoe een DDS klok meten 
·Hoe u uw computer te gebruiken als een R…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com