Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Squid Proxy Alternatieven
Een " Squid " proxy is een software - gebaseerde server oplossing voor elke omgeving waar internetverkeer moeten worden gefilterd of gemanipuleerd . Een van de meest voorkomende vormen van gebruik van een Squid is om populaire websites cachen zodat gebruikers de inhoud ervan sneller kunt terugvinden . Daarnaast wordt een proxy gebruikt om bepaalde blokkeren voor het invoeren van een netwerk . Er zijn alternatieven voor een Squid proxy voor mensen die meer controle of een ander platform voor de behandeling van vergelijkbare functies nodig . DansGuardian

DansGuardian
is een open - source alternatief voor de Squid proxy-server . Het werkt op vele variaties van Unix . Zoals met Squid en soortgelijke diensten , DansGuardian helpt om potentieel schadelijke sites te blokkeren van het invoeren van het netwerk , terwijl caching nuttige degenen . Echter , het filtert content met behulp van geavanceerde algoritmen voor erkenning in tegenstelling tot eenvoudige filtering van webadressen . Dit maakt theoretisch DansGuardian tot minder handmatige onderhoud als inhoud op het internet veranderingen te betrekken . Terwijl normaal gesproken de netwerkbeheerder zou nieuwe URL's toe te voegen aan een lijst met geblokkeerde , DansGuardian studies pagina-inhoud en identificeert opzet gebaseerd op vele factoren . Wanneer nieuwe slechte sites opspringen op het internet , kan DansGuardian ze vangen voordat een Squid kan worden geconfigureerd om te weten over hen.
Privoxy

Squid systemen cache websites
als onderdeel de functie . Dit helpt om de snelheid van het internetverkeer wanneer meerdere gebruikers op een netwerk te zoeken dezelfde inhoud . Populaire websites hoeft alleen maar een keer te downloaden . Privoxy , daarentegen , geen internet data cachen . In plaats daarvan maakt gebruik van filtering algoritmes om slechte inhoud die de belasting van de bandbreedte van een netwerk vermindert blokkeren. Dit zou vergelijkbaar effect te bereiken voor het verhogen van de algehele gebruikerservaring download snelheden . Privoxy is een gratis open - source programma en draait op voor eenmalig gebruik en multi - user systemen . Derhalve is het passend voor een enkele computer of een heel netwerk .
Tinyproxy

tinyproxy
is flexibel proxy software die veel van dezelfde functies van aankan een Squid proxy . Het is een bijzonder klein programma, dat geschikt is voor minder krachtige servers die niet kunnen omgaan met een Squid kan zijn . Tinyproxy is een modulair systeem . Zo zijn kerncomponenten worden initieel geïnstalleerd , en vervolgens specifieke functies worden toegevoegd zoals gewenst . Dit maakt het mogelijk om het absolute minimum van systeembronnen , alsmede ruimte op de harde schijf voor het programma te gebruiken . Een bijkomend voordeel van een modulair omgeving is de mate van voorbeeld dergelijke software maakt . Het is mogelijk om tinyproxy configureren op maat van uw server , netwerk , user base en de vereiste functies , zonder tussenkomst van extra instrumenten of hulpmiddelen die niet gebruikt zal gaan .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is Dial Up ? 
·Hoe kan ik Speed ​​Up Windows …
·Hoe maak je een netwerkverbind…
·Hoe maak je een server adres t…
·Wat is het verschil tussen int…
·Wat is Hex in Internet Protoco…
·Hoe om beelden vanaf een pc ve…
·Hoe te HTTP Basic Authenticati…
·Hoe maak je een NIC Card kopen…
  Related Articles
Alternatieven voor Network Magic 
Wat is een Push Proxy Gateway ? 
Alternatieven voor de Sierra Wireless Ai…
Hoe maak je een Reverse Proxy Test 
Hoe u een proxy -server configureren Bel…
Wat is WAP proxy? 
Alternatieven voor een tweede telefoonli…
Verschil tussen een SIP -server en een S…
Hoe de bestemming Proxy voor Magic Jack …
  Netwerken Articles
·Basis kabel trekken Technieken voor Cat5…
·Hoe maak je een Blue Steak Cook 
·Definitie van Distributed Power Control …
·Over Honey Pots 
·Hoe je Cisco ASA 5505 Software Upgrade 
·Hoe te Vergeten wachtwoorden Zoek in een…
·Wat is Ethernet IP ? 
·Hoe te Remote Access Via een VPN 
·Het doel van een netwerkbrug 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com