Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat is Ethernet IP ?
Ethernet Industrial Protocol ( EtherNet /IP ) is een netwerkprotocol dat interoperabiliteit van industriële automatisering apparatuur en controle-apparatuur maakt het mogelijk op hetzelfde netwerk gebruikt voor zakelijke toepassingen en surfen op het internet . Het is een open industriële standaard die voorziet in real -time operaties op een gemeenschappelijk Ethernet TCP /IP-netwerk . Functie

EtherNet /IP is een combinatie van verschillende bestaande standaarden . Het combineert Ethernet en Transmission Control Protocol ( TCP ) /Internet Protocol ( IP ) -technologieën met een open applicatielaag protocol bekend als Control and Information Protocol ( CIP ) . CIP wordt gebruikt in fabrieken en andere geautomatiseerde bedrijven zoals waterzuiveringsinstallaties . In deze omgevingen , het netwerk nodig heeft om informatie te krijgen van real -time apparaten in plaats van bestanden . De CIP applicatielaag definieert objecten en inrichting profielen die gemeenschappelijke interfaces en gedrag karakteriseren . EtherNet /IP maakt end -to - end communicatie tussen apparaten op verschillende CIP- netwerken, alsmede over Ethernet en TCP /IP .
Eigenschappen

EtherNet /IP biedt Input /Output ( I /O ) controle door het uitwisselen van tijdkritische meldingen , evenals een Human Machine Interface ( HMI ) . Met EtherNet /IP , kan een gebruik configureren en programmeren apparaten . Diagnostiek van beide apparaten en het netwerk kan worden uitgevoerd . Omdat Ethernet is een veel gebruikte techniek , veel commerciële off - the- shelf ethernetcommunicatie chips en fysieke media zijn beschikbaar . IP en CIP worden gepubliceerd protocollen , met tal van bedrijven het bouwen van producten met behulp van deze protocollen . Dit vermindert de noodzaak om te vertrouwen op de eigen producten en interoperabiliteit mogelijk maakt multi-vendor .
Voordelen

een EtherNet /IP-netwerk wordt gebruikt ter ondersteuning van tijdkritische operatie , met inbegrip van de veiligheid en motion toepassingen . Het is ook nuttig in industriële installaties integratie , alsmede het combineren van de inning en controle van gegevens op een high - speed netwerk .
Geschiedenis

Rockwell Automation ontwikkelde Ethernet /IP in de late jaren 1990 en introduceerde het in 2001 . Rockwell Automation draaide vervolgens over het protocol bij de Open DeviceNet Vendor Association ( ODVA ) . ODVA , een internationale organisatie die is opgericht om netwerk-technologieën op basis van CIP ( met leden van 's werelds toonaangevende automatiseerders ) ondersteunen , beheert nu EtherNet /IP en zorgt voor interoperabiliteit . Echter , EtherNet /IP is nog steeds het meest gebruikt met de besturingssystemen van Rockwell Automation .
Overwegingen

Bij het opzetten van een EtherNet /IP-netwerk , moet een aantal zaken worden beschouwd . Deze omvatten de functies die nodig zijn voor de onderdelen fysieke laag , zoals controllers , connectoren en bekabeling . Zo moeten de regelaars zijn tegen de temperatuur , vochtigheid en trillingen in een industriële omgeving . Wenselijke functies en functionaliteit van de TCP /IP stack moet worden aangepakt . Het selecteren van een besturingssysteem met de juiste capaciteit en een voldoende krachtige processor zijn ook belangrijk . Apparaten die controle -en scanfuncties te voeren, vereisen een hoger niveau van besturingssystemen .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe te Sluit een Ethernet -kaa…
·Met twee Ethernet -kabels verb…
·Een klein Typisch huis Etherne…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Hoe Hook Up een Ethernet- kabe…
·Hoe te om Uw Eigen Langere of …
·Hoe om bestanden van de ene co…
·Hoe om gegevens van een pc ove…
·Hoe Sluit een Token Ring een E…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
  Netwerken Articles
·Hoe bandbreedte Monitor op andere comput…
·Presentatie over Computer Networking 
·Hoe maak je een backlink krijgen van Fac…
·Een VoIP- hopper - - Hoe Versla een VoIP…
·Gratis Computer Trojan Removal 
·Hoe je DHCP gebruiken op Linksys 
·Wat doet HTML Stand voor ? 
·Zal een USB Repeater Cable werk voor een…
·Hoe je toestemming krijgen van een behee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com