Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Software Streaming Voordelen
Software streaming is een on - demand online systeem dat gebruik maakt van het feit dat de meeste software- applicaties hoeft alleen een klein deel van hun totale code kan worden uitgevoerd . Met software streaming , een server stuurt de computer genoeg informatie om het programma dat u wilt --- gebruiken in veel gevallen slechts ongeveer 10 procent van het totale programma -code te starten . De rest van de code " streams " naar uw computer als dat nodig is terwijl u werkt . Software neemt minder ruimte in

Software
neiging om zeer rijke functie zijn, maar de meeste mensen slechts een paar van deze functies te gebruiken bij het werken in de applicatie . Streaming kunnen gebruikers alleen downloaden van de informatie die ze nodig hebben , zodat software wordt nu minder ruimte innemen op je harde schijf . Andere programma's kunnen uitvoeren vanaf een externe server , zodat u toegang tot hen wanneer nodig , maar neemt niet alle ruimte op uw computer wanneer u ze niet nodig hebt .
Minder Kopieën Nodig

een kopie van de software
kan bereiken veel computers --- een functie die voordelen verkopers , omdat ze niet hoeven te fysieke kopieën van hun software te distribueren vervaardigen. Als je een reizende gebruiker , deze toegankelijkheid werkt ook in uw voordeel , want je kunt nu toegang tot al uw toepassingen en bestanden vanaf meerdere computers .
Financiële voordelen

Streaming heeft financiële voordelen voor zowel de verkoper en de gebruiker . Gebruikers moeten er minder licenties te gebruiken software te kopen , terwijl verkopers besparen op distributiekosten als hun software is online beschikbaar . Betere beschikbaarheid en het feit dat de verkoper niet nodig om het volledige programma te leveren tegen een keer vermindert ook de piraterij van de software .
Gemakkelijk Software Management

Streaming
vermindert de installatietijd tijd en moeite . Als je dezelfde software gebruiken vanaf meerdere computers met verschillende besturingssystemen , hoeft u alleen de software leverancier , die een versie compatibel is met uw besturingssysteem moet zorgen melden. Bedrijven nu niet nodig om kopieën van de software te distribueren naar al hun afdelingen voor de installatie , maar de werknemers kan het direct downloaden . Wanneer bedrijven besluiten om te upgraden of overschakelen naar een andere versie van de software , kan de bijgewerkte versie beschikbaar onmiddellijk worden wanneer een medewerker zich aanmeldt inch
Trials

Software bedrijven
kan beheren streaming naar een volledig programma beschikbaar voor een beperkte periode te maken . Gebruikers kunnen proberen het volledige programma met alle functies , terwijl de leveranciers kunnen hun software te introduceren voor de gebruikers , het stimuleren van de verkoop .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je pagina's uit een s…
·Hoe te SSL inschakelen in IIS …
·Hoe te WRV54G configureren 
·Hoe maak je een Packet Loss Vo…
·Hoe maak je een draadloze netw…
·Spoofing Definieer 
·Tips voor WebDAV 
·Hoe werkt Processor Speed ​​Af…
·Hoe te Mime Types Configure 
  Related Articles
Software naar Setup Linksys Wireless 
Heb ik software voor een Netgear Wireles…
Hoe te Sierra Wireless Software verwijde…
Wireless LAN Productiviteit & Benefits 
Hoe maak je een laptop draadloos signaal…
Hoe te verwijderen Linksys Software 
Hoe Set Up Linksys WET54G Software 
Netwerk Problemen met Apple Software Upd…
Software voor Wireless Adapters 
  Netwerken Articles
·Hoe u een proxy -server configureren Bel…
·Hoe te converteren naar 802.11g 802.11n 
·Het nadeel van Client - Server architect…
·Wat voor soort netwerk is het internet ?…
·Internet Modem Vs . Router 
·Hoe u uw pc gebruiken als een draadloze …
·Hoe maak je een D - Link DFE - 530TX Ins…
·Wat 6 hardware componenten worden gebrui…
·Hoe het opzetten van een Linksys Router …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com