Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat voor soort netwerk is het internet ?
Er is geen duidelijke manier om te classificeren wat voor soort netwerk het internet is , voor een deel omdat er niets anders als het. De infrastructuur van het internet is ook voortdurend in ontwikkeling , en alle huidige indeling van het internet zou niet rijmen met eerdere iteraties van het. Evenzo kan onze huidige ideeën over wat het internet is ontoereikend voor wat het in de toekomst zou kunnen worden . WAN

Netwerken
worden meestal ingedeeld volgens hun grootte , zodat het internet kan het gemakkelijkst worden aangemerkt als een Wide Area Network of WAN . De volgende kleinste netwerk is een Metropolitan Area Network , of MAN , wat zoiets betekent als een stad - brede netwerk zou zijn . Een WAN is iets groter dan een MAN . De beschrijving van een WAN is breed en kan worden toegepast op het Internet , maar meestal niet . Het Internet wordt meestal gezien als een eigen soort netwerk .
Geschiedenis

De eerste echte computer-netwerk was een militair project met de naam ARPANET , ontworpen zodat het verlies van een netwerkknooppunt in oorlogstijd zou niet het hele netwerk omlaag te brengen . Een tweede netwerk , NSFNET , in 1985 online kwam als een netwerk tussen verschillende universiteiten . In 1988 begon NSFNET voor verbinding met andere netwerken . Al snel na , commerciële internet service providers ontstaan ​​om verbinding te maken met dit netwerk , de verdere uitbreiding van haar bereik . Upgrades werden gemaakt en meer netwerken werden verbonden , en het internet groeide zonder duidelijke ontwerp of constructie .
Netwerk van Netwerken

Omdat het internet zich ontwikkeld in plaats van wordt ontworpen , wordt vaak een netwerk van netwerken , dat wil zeggen een groot aantal insulaire netwerken die met een grotere , backbone -netwerk, die de communicatie tussen de verschillende netwerken mogelijk maakt . Dit ontwerp is voor een deel een noodzaak , omdat de verbindingen tussen de continenten zijn extreem duur , maar in andere gevallen is het een lukrake en inefficiënte manier van doen .
The Future

Het internet heeft zich snel ontwikkeld van zijn nederige begin in 1988 , en blijft evolueren . Mensen hebben ernstige gedachte zetten om , bijvoorbeeld , hoe het internet kan evolueren naar interplanetaire nederzettingen tegemoet . Anderen zien een wereldwijde draadloze breedband netwerk , vergelijkbaar met de beschikbare mobiele telefoons netwerken .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat zijn de verschillen tussen…
·Hoe het opzetten van een Virtu…
·Hoe kan ik PHP inschakelen op …
·Hoe krijg ik live streaming vi…
·Hoe maak je een PPPoE-client c…
·Eenvoudige manier om Web Proxy…
·Het verschil tussen TCP en UDP…
·Hoe uw website verplaatsen naa…
·Hoe om te doen Spoofing 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
De aard van de Wireless Security Threats…
Wat is Wireless Fidelity ? 
  Netwerken Articles
·Browsers Compatibel met Windows CE 
·Hoe het opzetten van een Microsoft Certi…
·Hoe u uw PS3 Lees Uw Media Server 
·Hoe je het Signaal van een DD - WRT 
·Hoe om uw mailserver activeren bij Plesk…
·Hoe om bestanden te uploaden naar IDrive…
·Hoe maak je een draadloze router van Bel…
·Uitdagingen in IP Spoofing 
·Hoe te testen SSI Apache 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com