Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een directionele antenne te bouwen
Een Wi - Fi -antenne is ontworpen om uitzendingen te ontvangen van een zender is aangesloten op een draadloos netwerk . Om draadloze transmissies te ontvangen uit een ver - off WiFi transmitter , het bouwen van een directionele WiFi antenne . De procedure zal een paar leveringen uit een supermarkt nodig , samen met een aantal items uit een hobbywinkel of elektronische winkel . Vaak gevonden hardware-instrumenten zal ook nodig zijn , zoals zal een Wi - Fi-kaart aan te sluiten op de directionele WiFi antenne als je eenmaal hebt opgebouwd . Wat je nodig hebt
krant Pagina 2 lege blikjes koffie , 28 oz .
Blikopener
Soldeerbout
Solder
Ruler
Draagbare boor
1/4th- inch boor
" N " adapterplaat
12 - gauge vaste kern koperdraad , 2 cm lang
Vlecht N adapter
Wi - Fi-kaart
Laptop
Meer tonen instructies

Plaats 1 een vel krantenpapier op een tafel om het oppervlak te beschermen tegen schade . Staan een lege koffie kan op de krant met het open uiteinde naar beneden . Verwijder de bodem van het blik met de blikopener . Gooi de cut off metal goed . Kopen van 2

Stand van de andere kan op de krant met de open zijde naar boven. Verwarm de soldeerbout gedurende zes minuten . Plaats een van de uiteinden van de bus die twee open einden boven de ander is . Breng een strook van soldeer rond de naad tussen de twee blikjes om ze aan elkaar te bevestigen . Laat het soldeer afkoelen gedurende twee minuten . Opnieuw de soldeer . Laat het soldeer afkoelen gedurende twee minuten opnieuw .

Maatregel 3 vier centimeter van de bodem van het blik . Boor een gat door de blik op de vier - inch merk met de draagbare boor . Plaats de " N "-adapter plaat op de krant met de cirkelvormige holte naar boven. Verwarm de soldeerbout gedurende zes minuten . Druppelen drie druppels soldeer in de circulaire depressie . Laat het soldeer afkoelen gedurende twee minuten .
4

Houd een uiteinde van het koperdraad tegen het soldeer in de circulaire depressie . Plaats de punt van de soldeerbout tegen de koperdraad . Duw de koperdraad in het soldeer wanneer het begint te verzachten . Verwijder de soldeerbout . Blijf de koperdraad in het soldeer een minuut . Laat de koperdraad en laat het soldeer afkoelen gedurende twee minuten .
5

Schuif het vrije uiteinde van het koperdraad door het gat in het blik . Soldeer de zijkanten van de " N "-adapter plaat aan het blik . Laat het soldeer afkoelen gedurende twee minuten voordat reapplying soldeer . Laat het soldeer afkoelen gedurende vier minuten .
6

Ga naar buiten . Plaats de directionele WiFi antenne u naast een laptop hebben gemaakt . Steek de connector van de Vlecht N adapter in de achterkant van de " N "-adapter plaat. Sluit de kabel aan de andere kant van de Vlecht N adapter in de antenne- poort op een Wi - Fi-kaart .
7

Plaats de Wi - Fi-kaart in de sleuf aan de zijkant van de laptop . Richt het open einde van uw directionele WiFi -antenne in de richting van een Wi - Fi- zender die u wilt om het signaal te ontvangen van , bijvoorbeeld , een gratis "hotspot " in een cafe in de straat
< br . >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te EPC installeren op een …
·Hoe je browser wordt omgeleid …
·Hoe DNS is opgelost 
·Hoe stel ik een MMS Van een la…
·Tips voor Sterke Web Presences…
·Hoe maak je een DNS Server Err…
·Hoe kan ik Internet Traffic Be…
·Hoe te Uitgaande Internet Moni…
·Hoe te Kbps Berekenen om Mbps 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·De drie elementen van de IEEE 802.1X- st…
·Hoe je een Secure Windows Wireless Netwo…
·Hoe maak je een Verizon AirCard Gebruik 
·Hoe je Ethernet -kabel Bedrading Verbind…
·Hoe maak je een nieuw Fios Modem 
·Hoe stel ik een nieuwe laptop op Uit Uit…
·Zijn een Ethernet -poort en een netwerk …
·Hoe je draadloze instellingen kopiëren …
·Hoe maak je muziek via een netwerk 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com