Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te bepalen of u op een RTB Blacklist
Een RTB of real-time zwarte lijst , ook wel bekend als een blokkeerlijst , is een database van de mailserver IP adressen bekend te sturen of mogelijk spam te versturen e - mail . Als een mailservice maakt gebruik van een RBL , wordt elke inkomende e - mail gecontroleerd tegen een of meer zwarte lijst databases . Mail van een zwarte lijst server zullen niet worden geleverd . Het zal worden teruggestuurd naar de afzender , normaliter met een verklaring waarom het werd teruggestuurd . IP-adressen en domeinen kunnen worden gecontroleerd aan de hand van deze databases als u denkt dat uw e - mailservice kan de zwarte lijst . Instructies
1

Klik op het menu Start van Windows . Type " cmd.exe " in de " Search Programma's en bestanden" tekstvak onderaan in de programmalijst . Een commando scherm zal openen op uw bureaublad . Type " ping mail.servername.com " en druk op ' Enter '. Bijvoorbeeld , als je Hotmail , type " ping mail.hotmail.com " te gebruiken . Je ziet ' Pingen mail.servername.com " gevolgd door een vier - sectie IP-adres . Dat IP -adres is het adres van uw mailserver . Noteer het IP-adres en sluit het venster commando . Kopen van 2

Open een browser . Ga naar http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx . Voer het IP-adres van uw mailserver en klik op " Zoeken. " De site zal alle van de real -time blacklists in zijn database te ondervragen en de resultaten weer . Een groene stip en " OK" geeft aan dat uw mailserver niet in dat RBL ( real -time Blackhole lijst) wordt weergegeven . Een rode stip en "Beursgenoteerde ' betekent dat uw e-mailserver wordt vermeld als een bron van spam e -mail door die RBL .

Klik op " Detail " 3 om naar de real -time blacklist site voor meer informatie . Bijvoorbeeld, als uw mailserver IP wordt vermeld met Spamhaus - Zen , klikt u op " Detail " en u gaat naar de " Blocklist Removal Center" op Spamhaus.org . Klik op de blokkeerlijst record voor informatie over het blok en hoe het te verwijderen .
4

Open een browser . Ga naar http://www.dnsbl.info/dnsbl-database-check.php . Voer het IP-adres van uw mailserver en klik op " Check deze IP . " DNSBL zal de RTBs een query in de database en de resultaten weer . Een groene stip betekent dat uw mailserver is niet vermeld . Een rode stip betekent dat uw e-mailserver wordt vermeld als een bron van spam e - mail .
5

Klik op de link naast de rode stip . Informatie over de real-time zwarte lijst en de criteria die worden gebruikt om een spam-mail server te identificeren worden weergegeven . Klik op de link om naar de RBL website voor aanvullende informatie . Bijvoorbeeld, als uw mailserver wordt opgenomen door vijf -ten- sg.com , klik op de link om naar de site . Vul uw e-mailserver IP- adres in het tekstvak en klik op 'Zoeken'. De pagina zal uitleggen waarom het IP-adres is in de lijst .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een netwerkverbind…
·Wat is een IPv6- prefix DHCP ?…
·Hoe om te zien of Verizon tele…
·Hoe maak je een telefoon Jack …
·Hoe te vergelijken Internet Sn…
·Hoe te Domeinen converteren na…
·Hoe de Exchange 2007 Logon.asp…
·Wat zijn de schakelaars voor d…
·De voordelen van het OSPF prot…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·How to Set Up Qwest Met een D - Link DI …
·Lijst van VoIP Telefoons 
·Hoe maak je Stuur een gratis SMS-bericht…
·Hoe maak je VOIP Mobiele diensten Krijg 
·Hoe opzetten van uw eigen VoIP- Server 
·Hoe te verbinden 2 computers draadloos 
·Hoe te configureren de M1000 Static 
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
·Hoe te lokaliseren en verwijderen ISP Fi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com