Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak ik een Internet - Controlled Security System ?
Net zoals hackers worden steeds slimmer en slimmer , moet u ervoor zorgen dat uw beveiligingssysteem is slim genoeg om te kunnen om bescherming te bieden voor uw huis of bedrijf . Een van de nieuwste trends in beveiligingssystemen is het internet - gestuurde veiligheidssysteem . Met Internet - gestuurde beveiligingssystemen, kunt u controleren of er updates op uw beveiligingssysteem waar u ook bent , zolang je online bent . Instructies

Plan 1 op uw Internet - gestuurde beveiligingssysteem met een beveiligingsexpert voor het kopen of installeren iets . Het is makkelijk genoeg om een ​​CCTV- camera aansluiten op uw computer en vervolgens hebben de live feed uitzending op uw computer via het web , maar er zijn vele manieren om dit type verbinding hacken , zodat je nodig hebt om uw beveiligingssysteem goed te plannen . Doe dit door het opzetten van een centraal station monitor die u kunt gebruiken om toegang te krijgen tot uw gehele beveiligingssysteem , vervolgens in kaart brengen van uw huis of kantoor en het aanwijzen waar de alarmen , CCTV , intercom systemen , domotica, kluizen en gewelven , en toegangscontrole panelen worden gedistribueerd . kopen van 2

instellen van de hardware . Schaffen hardware die wordt geleverd met software voor het aansluiten van de apparaten met het internet . Als u van plan over het toevoegen van een CCTV- camera die kan worden aangesloten op het internet , bijvoorbeeld , kiezen voor de moderne CCTV- camera's die zijn voorzien van digitale videorecorders . Deze kunnen worden aangesloten via een LAN naar een computer , en komen met toewijsbare IP-adressen , zodat je de camera overal kunt opvragen , zolang je een internetverbinding hebt . U kunt zelfs controle basisfuncties van de camera , zoals kantelen , zoomen en pannen mogelijkheden . Zelfs als je niet de nieuwere CCTV- camera's die digitale videorecorders hebben , dan kunt u nog steeds aansluiten op een oude camera door het aanbrengen van uw camera's op een power - over LAN aangesloten op de hoofdcomputer schakelaar . Op deze manier zul je in staat zijn om de analoge stream van de camera om te zetten in digitale informatie die u kunt gebruiken in uw computer .
3

Bescherm uw verbinding . Een van de belangrijkste dingen die je moet onthouden bij het gebruik van internet gebaseerde security systemen is dat het internet zelf is een zeer onveilige zone . Er zijn veel hackers die gemakkelijk kunnen speuren het web voor beveiligingssystemen die zijn aangesloten op het web. Zorg ervoor dat uw verbindingen worden gecodeerd voor een optimale beveiliging .
4

Verander het standaardwachtwoord voor het activeren van uw internet - gebaseerde security systeem . Er zijn eigenlijk een heleboel mensen die niet de moeite om het standaard wachtwoord , dat maakt het zeer eenvoudig voor hackers inbreken in het netwerk te veranderen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik Speed ​​Up the Inte…
·Hoe maak je een Megashares Pas…
·Hoe te downloaden Webjal 
·Hoe te registreren bij Pirate …
·Hoe te PHP.ini gebruik van cPa…
·Hoe maak je een SSID bijwerken…
·Hoe om uw saldo Get Back From …
·Hoe je D - Link Drivers Update…
·De nadelen van gecentraliseerd…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Cisco Router Programmeer…
·Hoe maak je een Verizon Westell Router 6…
·Redenen voor een pc om verbinding met ee…
·Hoe te gebruiken Putty om computers verb…
·Toegang krijgen tot mijn router als het …
·Hoe maak je een Cross Over Cable 
·Inleiding tot de Client Server Architect…
·Heb Routers connnect op Ieder Modem ? 
·Wat is het verschil tussen Wireless Inte…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com