Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Internet-opties in Grandview , Missouri
Internet service is beschikbaar in de meeste gebieden van de Verenigde Staten , met inbegrip van Grandview , Missouri . Er zijn verschillende opties voor de Grandview bewoner op zoek naar een online aanwezigheid . Van kabel-en dial - up tot high - speed satelliet-service , kunnen computergebruikers in Missouri een manier om het internet geleverd aan hun huis van de buitenwereld vinden . Dial -Up

Dial - up is de oudste methode van toegang tot internet , dat is nog steeds in gebruik . Het stuurt de gegevens via telefoonlijnen naar een inbelmodem . Deze modem belt een extern nummer alsof het een normale telefoon , maar in plaats van de overdracht van stemmen en geluiden , de ISP die werd gekozen brengt gegevens zoals websites en andere downloads . Iedereen met een telefoonlijn kan dial - up internet te gebruiken door de stekker van het ene uiteinde van een telefoonkabel aan op de telefoonaansluiting en het andere in hun computer of een modem is aangesloten op de computer . Verschillende bedrijven zoals NetZero , PeoplePC , Copper.net en Juno kunnen Grandview bewoners te voorzien van dial - up toegang nummers voor een maandelijkse vergoeding .
DSL

DSL internetverbindingen
gebruik telefoonlijnen , maar deze high - speed , always- on optie biedt snellere downloads en uploads in vergelijking met de traditionele dial - up . Verizon en AT & T bieden DSL- service naar het Grandview gebied als andere , kleinere aanbieders zoals SpeedQwest , MHO Netwerken , Internet Express , Air Tone en GoBigWest een paar te noemen . DSL is beschikbaar waar er telefoonlijnen en is duurder dan dial - up maar in mindere mate dan de kabel . De snelheden volgen hetzelfde patroon .
Cable

kabel dienst
aan de Grandview gebied wordt geleverd door Time Warner . Kabeldiensten zijn beperkter , omdat zij niet gebruiken telefoondraden , maar in plaats daarvan gebruik ingegraven kabels die niet zo veel voor en zijn meer merkgebonden . Kabelsysteem Internet is een van de snelste , maar het is ook duurder dan andere methoden . Kabel is mogelijk niet beschikbaar voor elk adres in Grandview , maar u kunt de websites van de aanbieders te controleren op beschikbaarheid.
Satellite

Satelliet - gebaseerde Internet toegang
beschikbaar over het hele land , met inbegrip van Grandview . Met satellieten aan de straal websites en andere downloads op een schotel gemonteerd op uw huis , kan het internet ook bereiken de meest afgelegen locaties . Typisch, deze snelheden zijn niet zo snel als kabel of DSL , maar het belangrijkste voordeel is de mogelijkheid om de hoeken van de wereld waar kabels en high - speed telefoonlijnen zijn niet gelegd bereiken .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Lijst van Internet Snelheden 
·Network Access Layer Protocols…
·Hoe Network Computers 
·Hoe kan ik Internet Download S…
·Hoe link in Facebook 
·Wat is de Hashtag Game ? 
·How to Get een ISP Vanaf het I…
·Wat doet Binding Meerdere IP- …
·Welke poorten VNC gebruiken ? 
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe je inloggen op uw draadloze router 
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe maak je een draadloze internet route…
How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een TCP /IP- adres te vinden…
·Hoe maak je Geef een gast gebruiker voll…
·How to Get Extreem Fast Dial -Up 
·Hoe maak ik een draadloze verbinding tus…
·Hoe je VoIP Credit 
·Hoe maak je afdrukken op een draadloos n…
·Hoe een IP-adres op een Mac Ping 
·Hoe kan ik mijn buren blokkeren van gebr…
·Definitie van een Reverse Proxy Server 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com