Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is een Ping Tool?
Computer netwerken zijn complex en moeilijk te bouwen en te onderhouden . Het is belangrijk om basisstructuur van een netwerk begrijpen hoe apparaten met elkaar te zorgen voor de netwerk werkt op een optimum. Het concept van een ping , of een korte "test boodschap , " is nuttig bij de diagnose van problemen met de verbinding of het testen van het netwerk snelheden . Ping hulpmiddelen te gebruiken dit bericht systeem om snel een status van de verbinding aan de gebruiker . Wat is een Ping ?

Een ping is een klein pakje van gegevens die een heen-en terugreis van de verzendende computer op een netwerk apparaat en terug naar de verzendende computer maakt . Gegevens worden verzameld wanneer het datapakket rendementen en de tijd die dit proces duurt weergegeven op het scherm . Een ping zorgt wezen een netwerkverbinding goed werkt en test haar snelheid of latentie .
Hoe een Ping Tool Works

Een ping hulpmiddel vereenvoudigt het proces van het verzenden en ontvangen van een ping door het verstrekken van de gebruiker met een eenvoudige interface . Met behulp van de ping- hulpprogramma waarmee een gebruiker uniek Internet Protocol- adres van het netwerkapparaat en de diverse opties, zoals de frequentie en de omvang van de pings en ​​datapakketten invoeren . Het netwerk opdrachten uit te voeren met behulp van de ping- tool en het toont aan de gebruiker in een rapport met details over eventuele fouten die zijn opgetreden en de latency gemeten door de pings .
Ping Tool Doel

Ping gereedschap
zijn erg handig wanneer u problemen ondervindt bij het ​​aansluiten van een extern apparaat , zoals een computer of een printer . Een ping bepaalt of een toestel aangesloten op het netwerk . Als er geen reactie is ontvangen van een ping , wordt het apparaat niet is aangesloten op alle, met vermelding van het netwerk of hardware problemen . Als een antwoord wordt ontvangen , het apparaat kan verbinden met het netwerk en het probleem ligt buiten het netwerk . Deze informatie kan zeer nuttig zijn bij de diagnose van problemen met de verbinding .
Wachttijd

Wachttijd
is de hoeveelheid tijd die verstrijkt tijdens een ping maakt een volledige loop terug naar de verzendende computer . Deze tijd wordt gewoonlijk gemeten in milliseconden . Lagere waarde pings geven snellere verbindingen apparaat . Langzame verbindingen , inefficiënt netwerk setups , of high netwerkverkeer kan leiden tot een hogere latency , het verhogen van de hoeveelheid tijd die het duurt voordat de twee apparaten communiceren met elkaar.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Etiquette & Netiquette in de O…
·Hoe te WPA uitschakelen op Win…
·Hoe je VNC veiliger te maken 
·Hoe te Forward poort voor Garr…
·Hoe los ik een scherm dat te g…
·Hoe Vergelijk de Snelheden van…
·Hoe om te bepalen een SSL Keys…
·How to Set Up een Net2Go Websi…
·Hoe te diagnosticeren en repar…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Public Key Methoden van Encryptie 
·Hoe te testen voor Single Mode Fiber 
·Hoe om bestanden te uploaden naar een an…
·Hoe om te upgraden naar Tomato Van OpenW…
·Hoe je TCP /IP configureren voor een RSL…
·Hoe te converteren DB9 naar RJ45 
·Hoe te ReadyNAS verbinding In een Window…
·De FC -protocol 
·Hoe te Charter Modem Crashes 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com