Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Problemen met gratis online opslag
Als de prijzen van harde schijven gedaald , het hielp ook inluiden van een nieuw tijdperk van internet gebruik . Plotseling kon mensen films en muziek , alsmede gegevens op te slaan . Dit bracht een vraag naar extra opslagruimte en mobiliteit , het creëren van de behoefte aan online opslag ook. Vandaag de dag kan online opslagruimte vrij worden gehouden , en premium diensten zijn beschikbaar met meer ruimte voor een maandelijkse vergoeding . Echter, dit voordeel via internet niet zonder risico . Meerdere Locatie Access

Het voordeel van online opslag en de toegankelijkheid van overal heb je een internetverbinding is ook een van de grootste risico's . Omdat de toegang kan worden op een netwerk of via een openbaar leiding , zoals Wi - Fi of een internetcafe , de gebruiker potentieel opent zijn bestanden naar een soort van virus , trojan bestand of het volgen programma via publieke kanalen . Voorkom dit gevaar door de volgende voorzichtige stappen zoals het gebruik van persoonlijke rekeningen in plaats van het openbaar , maar het gemak van gemakkelijke toegang neigt verleidelijk te zijn voor veel computergebruikers .
Transfer Time

Voor degenen die op breedband lijnverbindingen met woon- kabel of een bedrijf netwerken systeem , overdracht tijden zijn bijna minimaal. Echter , voor degenen die het gebruik van een mobiele verbinding of een inbelverbinding , vertraagde transfers zijn mogelijk verstoord als er een verbinding is verloren als gevolg van interferentie .
Veiligheid van Storage

Een kwetsbaarheid van een online opslag gebruiker is de houder van de bestanden . Terwijl diensten kan opslag te bieden op hun servers , het probleem voor de gebruiker is de beveiliging van deze servers . Aanbieders niet altijd garanties voor de veiligheid van hun opslagsystemen . Zo zou hun servers in theorie worden gehackt en de veiligheid van de bestanden ' gecompromitteerd .
Dienst Betrouwbaarheid

Voor een online opslagdienst levensvatbaar te zijn , het moet ook betrouwbaar zijn . Echter , de betrouwbaarheid is slechts zo goed als hoe goed het bedrijf zijn eigen verbinding kan handhaven . Als het bedrijf verliest internetprovider of lijdt een onderspanning of iets dergelijks , dan is de klant geen toegang tot de opslagruimte . Dit ontkent het voordeel van online toegang op afstand volledig . Hoewel veel van de diensten bogen toegang op afstand, ze zijn op hun hoede om niet te beloven vierentwintig uur , zeven - dagen - per - week constante toegang .
Copyright Issues

Een aantal bestanden de gemiddelde gebruiker kan willen opslaan onder andere muziek , boeken , data en films . Dit soort informatie heeft reeds bestaande auteursrechten op het onderwerp van de bestanden . Om juridische problemen te vermijden , veel online opslagdiensten , verbieden het opslaan auteursrechtelijk beschermd materiaal . Terwijl de up -front screening is te duur is , kan periodieke controle schendingen vinden . Dergelijke diensten hebben de neiging snel te zijn op het verbieden rekeningen helemaal bij problematische bestanden worden gevonden . Zo'n verstoring kan aanzienlijk worden frustrerend voor de klant .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je Voeg mijn eigen sjabloo…
·Protocollen voor Computer Comm…
·Hoe maak je Lotus Notes synchr…
·Hoe kan ik een Dedicated Serve…
·Kan je in een Google-discussie…
·Belkin router Instellingen voo…
·Hoe je 2 pc -netwerk met het i…
·Hoe cache webpagina's Verbeter…
·Wat is een Rick Roll script ? 
  Related Articles
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe maak je een draadloze router te werk…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe maak je een WiFi -router met Verizon…
Hoe te Toegang blokkeren tot websites me…
Linksys Wireless Adapter problemen 
  Netwerken Articles
·Voordelen van het internet om bedrijven 
·Hoe om uw computer koppelen aan een ande…
·Hoe maak je een Proxy Server Port Number…
·VPN Tunneling Protocol 
·Het automatisch laden van een Proxy Serv…
·Hoe te herstellen van een 404 -fout 
·Toegang krijgen tot bestanden van een pc…
·NBNS Protocollen 
·Wireless Modem Router Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com