Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe cache webpagina's Verbeter de snelheid van een website?
Wanneer u een webpagina , uw browser vraagt ​​de hele pagina en alle inhoud van de webserver waar de pagina zich bevindt . Het opvragen van de gehele pagina van de server elke keer dat u toegang tot de pagina duurt even , het plaatsen van eisen aan zowel uw internetverbinding en de server zelf . Door caching de pagina , kunt u uw browser aanzienlijk verbeteren van de tijd die het duurt voor de pagina te laden . Pagina en Graphics

Wanneer uw browser toegang tot een webpagina , moet het een aantal elementen te halen . De pagina zelf wordt opgeslagen als een computerbestand , en het gehele bestand moet overdragen van de server naar uw computer . Bovendien , uw webbrowser haalt elke style sheets geassocieerd met de pagina en alle afbeeldingen van de pagina bevat . Elk van deze bestanden moeten reizen over vele mijlen en via talrijke computernetwerken geven tot uw computer . De eerste keer dat uw browser haalt deze bestanden , kan het een kopie cachen , de volgende keer dat u toegang tot de site, zal het alleen de bestanden die zijn gewijzigd halen . Door het verminderen van het aantal bestanden dat moet reizen van de server naar uw computer , caching de pagina en de bijbehorende bestanden vermindert de overdracht tijd en verbetert de snelheid waarmee de pagina wordt geladen .
Apps , Video en Large beelden

Sommige webdesigners insluiten applicaties , scripts , afbeeldingen en andere elementen in webpagina's . Vanwege hun grote maten , soms meerdere megabytes , kunnen deze beelden een lange tijd te dragen , waardoor de pagina om heel langzaam te laden . Net als uw browser pagina's en bijbehorende bestanden kan cachen , het kan ook video's en apps cache om de overdracht te verminderen en sneller te laden hen. Voor complexe toepassingen en grote video's , caching kan de browser om de inhoud te laden meteen, in plaats van te wachten tot het hele bestand aan elke keer dat je het gebruikt overbrengen .
HTTP Verzoeken

Wanneer uw browser haalt elk individueel bestand gekoppeld aan een webpagina , is het niet ophalen van alle bestanden in een enkele aanvraag. In plaats daarvan , uw browser kwesties een aparte hypertext transfer protocol , of HTTP , verzoek voor elk bestand en grafische gekoppeld aan de pagina . Elk van deze aanvragen moeten besluiten tot de server , en de server handelt uw aanvraag als een afzonderlijke en onafhankelijke query. Als de pagina is niet erg veel veranderd , het laden van de afbeeldingen en informatie van de lokale cache vermindert ook het aantal HTTP-verzoeken nodig zijn om de pagina te laden . Deze verzoeken verminderen vraag op de server en laat het aan de nodige informatie sneller terug .
Andere overwegingen

Soms wordt cache een webpagina 's niet op uw computer zijn opgeslagen maar is opgeslagen op een server die fysiek dichter bij u dan de server waar de pagina zich bevindt . Door het gebruik van een content distributie netwerk , kunnen webdesigners het aantal verschillende servers , of hop te verminderen , moet de pagina doorlopen tot uw computer . Sommige webdesigners ook gebruik maken van een instelling " verlopen " ; deze instelling instrueert de browser naar nieuwe inhoud pas aanvragen na een bepaalde tijd . Als gevolg hiervan , de browser laadt snel de kopie in het cachegeheugen en alleen verzoeken de pagina opnieuw als de cache is verlopen .

Previous: No Next:
  internet Netwerken
·Snelste Dial Up Internet Vs . …
·Hoe Network Cable Tester Gebru…
·Hoe maak je een dagvaarding en…
·Hoe kan ik vrienden uitnodigen…
·Hoe te blokkeren VNC 
·Hoe te Staple Kabels 
·Hoe je niet delen Pagina's in …
·Hoe te Faces op Facebook Messe…
·Hoe te Toegang via RAS-beleid 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te delen mappen in OS X 
·Hoe je Linksys Reboot 
·Hoe kan ik een Linksys Wireless G USB Ad…
·AS2 Vs . FTP 
·Hoe je Office Communication Server 2007 …
·Hoe maak je Windows Vista Stop zoek naar…
·Hoe maak je een computer met Ethernet To…
·Zelfgemaakte WiFi Antenne 
·Toegang tot een netwerk-pc Door CMD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com