Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is het Protocol mail die Hiermee kan de server te werken met de computer?
Drie e -protocollen zijn in gemeenschappelijk gebruik in de hele wereld . One , de Simple Mail Transfer Protocol , verhuist e-mail van de computer van de afzender aan de ontvanger mail host. Van daar , twee concurrerende protocollen overbrengen e-mails naar de ontvanger . Dit zijn de Post Office Protocol en het Internet Message Access Protocol . E-mail Systeem

Een email transactie
vereist een computer om te communiceren met een reeks van mailservers om de e-mail naar een andere computer . Het e-mailprogramma op de zendende programma heet de " Mail User Agent , " of MUA . De MUA is het e- browser applicatie woonachtig op een computer die organiseert en geeft e-mails . De MUA is geconfigureerd om altijd contact met dezelfde mailserver . De mailserver geassocieerd met het versturen van MUA heet de Post Inzendingen Agent ( MSA ) . Deze agent kijkt op het Message Exchange voor het domein van het e-mailadres en stuurt de e-mail daar. De Message Exchange stuurt dan de e-mail naar een Mail Delivery Agent . De e-mail zit op de MDA server totdat MUA van de ontvanger vraagt ​​om te zien of er nog e-mails te wachten voor die gebruiker . Het trekt dan naar beneden elke nieuwe e-mails en waarschuwt de gebruiker van de nieuwe e-mail .
Protocols

De reis van de e-mail van de computer van de afzender toe aan MDA van de ontvanger wordt beheerst door het Simple Mail Transfer Protocol . De laatste hop van de reis opereert onder ofwel het Post Office Protocol of de Internet Message Access Protocol . De keuze van welke van deze twee protocollen opereert email transacties van de ontvanger is neer op persoonlijke voorkeur . Een e-mail zal zitten op MDA van de ontvanger totdat de ontvanger MUA controleert op nieuwe e-mail . Deze controle gebeurt hetzij op een vast interval , of op verzoek van de gebruiker .
Verzenden Interactie

De interactie tussen de verzendende computer en de Mail Submission Agent wordt beheerst door het Simple Mail Transfer Protocol procedures bekend als een inzending protocol . Het protocol bevat drie opdrachten die worden verzonden vanaf de computer naar de server : MAIL FROM , RCPT en DATA . Deze drie instructies overdracht van de mail van de e-mailclient op de computer en begint de reis van de email .
Receiving Interactie

Aangekomen mail zit op mail van de ontvanger te leveren middel tot het mail user agent ontvanger controleert op nieuwe berichten . POP en IMAP beide werken op een vergelijkbare manier , maar met een belangrijk verschillend . Zodra POP heeft e-mails gedownload naar de computer van de ontvanger het verwijdert ze van de MDA . Dit betekent dat ze slechts eenmaal worden geopend en zich op de computer en niet op de server . IMAP niet delete ontvangen berichten van de MDA en dus zijn ze weer kunnen worden gedownload van een andere locatie .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe vindt mijn POP3 Mail Serve…
·Wat is een Codeen proxy? 
·Hoe u een proxy creëren voor …
·Hoe uw Gateway Wijzig 
·Hoe te Domeinen converteren na…
·Hoe maak je een cURL SSL Clien…
·Hoe te bepalen of u op een RTB…
·Soorten Internet Service 
·Hoe het opzetten van een draad…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te openen Port 3074 Met Netgear 
·Hoe te Ethernet installeren Alleen voor …
·Wat is een externe mini USB-modem ? 
·Hoe hebben Voicemail voor een VoIP Phone…
·Hoe te Machtigingen op een FTP Folder Se…
·Wat is een Wireless Network Security Key…
·De voordelen & nadelen van een Virtual P…
·De M - bus protocol 
·Hoe het opzetten van mijn Dell-laptop me…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com