Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Leeftijd van Champion Tips voor Facebook
Strategie games zijn sinds het begin van computerspelletjes populair geweest . Die populariteit heeft vertaald naar de nieuwste trend in de informatica : social networking sites . Facebook heeft een verscheidenheid aan games die gebruikers kunnen spelen in hun webbrowser . " Age of Champions " is een van hen . Deze fantasy - strategie spel kunnen gebruikers legers rekruteren en oorlog voeren met andere spelers . Zij zullen moeten een aantal strategieën volgen om de overwinning te behalen . Identificatie

" Age of Champions "
is beschikbaar op Facebook voor gratis . Het vereist een internetverbinding om te functioneren . Spelers kiezen een factie van mythische wezens en zoeken naar andere spelers te veroveren . Spelers doen dit door het werven van een leger , het kopen van betere technologieën en het invullen van quests . Terwijl de speler bestuurt een verscheidenheid van personages , elke speler heeft een kampioen die is hun belangrijkste strijd unit . Spelers passen hun kampioenen met een verscheidenheid aan vaardigheden en items in de loop van het spel .
Diversificatie van uw Krachten

Naarmate je verder door de quests , zal je toegang krijgen tot sterkere eenheden die kunnen lid worden van je leger . Het is verstandig om een upgrade eenheden te kopen zo snel mogelijk nadat ze beschikbaar zijn. Echter , alleen omdat je een groot aantal sterkere eenheden betekent niet dat de overwinning verzekerd is . Om uw kansen op succes te vergroten , zult u moeten diversifiëren . Eenheden komen in een verscheidenheid van mythische rassen , waaronder mensen, elfen en minotaurs . Houd een nog door je krachten mix , want elk heeft zijn eigen sterke en zwakke punten .
Building Tips

Om u te helpen bij uw zoektochten , bouwen gebouwen te ondersteuning van je leger . Farms voer je troepen , bedrijven genereren goud en kazernes ontgrendelen meer troepen . U kunt slechts 10 gebouwen te bouwen op een gegeven moment , dus het kiezen wat te bouwen is de sleutel . Uw gebouw behoeften zal afhangen van sterke en zwakke punten van je leger , maar het is essentieel om zo snel mogelijk maximum uit uw gebouwen tot 10. Je kunt gebouwen die u niet gebruikt te verkopen , dus houd het gebouw quotum vol te allen tijde. Ook bouwen meerdere van hetzelfde gebouw : Drie bedrijven genereren veel meer goud dan een . Duurdere gebouwen beschikbaar als je door quests vooruitgang . Bouwen altijd het duurste gebouw kun je op het moment , het is de investering waard
uitrusten Uw Leger

Elk leger heeft wapens en armor en de jouwe is geen uitzondering . . Alleen het kopen van een soldaat is niet genoeg . Je moet ook om hem uit te rusten met wapens die kunnen worden gekocht en opgewaardeerd . Veel spelers denken dat als ze eenmaal hebben troepen , het is prima als sommige zijn toegerust . Niets is verder van de waarheid . Je moet altijd budget wapens en armor kosten in uw berekeningen wanneer u koopt een nieuwe soldaat . Stuur nooit troepen in de strijd ongewapend of unarmored . of ze zullen worden bested door andere spelers met gemak .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Browsers Dat Vergroot het lett…
·Hoe te Historie Toevoegen aan …
·Voordelen en nadelen van Broad…
·Hoe om uw DNS- Speed ​​Ping 
·Hoe kan ik een Dedicated Serve…
·Hoe te besparen tijdens het do…
·Wat is een Tracking Cookie 2O7…
·Hoe te installeren Freenet ISP…
·Hoe je Short Stories Bericht 
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Wat is een Soft Token ? 
·Heeft een iMac Hebben een ingebouwde dra…
·Hoe Anoniem proxies gebruiken 
·Hoe Domein Controllers Sync 
·Hoe de MTU -instellingen wijzigen op een…
·Mijn computer herkent de modem 
·Hoe maak je een Secure Proxy webpagina m…
·Hoe maak je een HP laptop verbinding naa…
·Het automatisch laden Linksys WEPA Bevei…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com