Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De voordelen van intranets
Het internet heeft zaken veel gemakkelijker voor degenen die moeten samenwerken aan documenten of projecten , stuur communicatie snel of vind klantcontact informatie gemakkelijk te doen . Maar met elk voordeel online bronnen bieden , bestaat er ook de mogelijkheid om te worden afgeleid door recreatieve en sociale netwerksites . Daardoor veel ondernemingen is de voordelen van gesloten intranet systemen hun kantoren . Identificatie

Intranet
verwijst naar een gesloten online systeem typisch gebruikt door bedrijven in hun kantoren . Hoewel het internet is een online systeem dat iedereen kan openen , een intranet is een gesloten online systeem . Werknemers in een bedrijf met een intranet -systeem in de plaats kan e-mails versturen en uitvoeren van taken online , maar het bedrijf kan bepaalde vormen van webtoegang en specifieke websites blokkeren . Sommige intranet systemen kunnen zelfs worden uitgevoerd zonder een verbinding met het World Wide Web .
Verbeteren van beveiliging

Als het gaat om het verzenden en ontvangen van belangrijke zakelijke documenten en communicatie , een intranet -systeem in uw kantoor kan veiliger dan een wereldwijde internet . Intranet -systemen worden meestal benaderd door gebruikersnamen en wachtwoorden zijn opgegeven door uw bedrijf , het houden van belangrijke informatie in de handen van gecertificeerde medewerkers van het bedrijf . Intranet systemen kunnen ook worden gebruikt om belangrijke klant en werknemer contactgegevens op te slaan zonder papier te gebruiken op een manier die die informatie van zijn online beschikbaar houdt .
Bevordering Samenwerking

intranet systemen kunnen worden gebruikt om effectievere vergaderingen en werknemers helpen gemakkelijker hele dag communiceren , via interoffice email of via intranet fora . In plaats van tijd te verspillen schuifelen van het ene kantoor naar het andere , kunnen medewerkers belangrijke informatie veilig en elektronisch uit te wisselen via intranet systemen . Deze systemen kunnen ook worden gebruikt door het management om kritische feedback te vragen van werknemers door het creëren van intranet polls of forums over bedrijfsvoering. Managers zouden zijn hoede voor dat soort kritiek in verkeerde handen of wordt openbaar gemaakt online , tijdens het uitvoeren van deze taken via het intranet van een bedrijf zorgt ervoor dat het blijft tussen collega's .
De productiviteit verhogen
< br >

Terwijl social networking sites zoals Facebook kan de beste manier voor sommigen om stoom af te blazen op hun lunchpauze of aan het eind van de dag , tijdverlies sites die niet relevant zijn voor de bedrijfsvoering hebben kan een enorme aanslag zijn op de productiviteit van werknemers . Door het gebruik van een intranet -systeem tot recreatieve websites te blokkeren terwijl de werknemers de toegang tot sites op het internet die nodig zijn voor hun werk - gerelateerde taken zijn , kunnen bedrijven werknemers helpen zich beter te concentreren op hun werk , niet het opmerkingenveld op de Facebook- profiel .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Winsock op Windows XP R…
·Roadrunner High Speed ​​Specs 
·Hoe te stoppen buffer in Strea…
·Technologie Problemen in Onlin…
·Hoe je Apache Web Server confi…
·Hoe Hook Up een Comcast DVR Bo…
·Hoe om te slagen in MLM 
·Hoe om te controleren een Port…
·Hoe de beveiligingssleutel vin…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe een computer te verbinden met HDTV d…
·Hoe kan ik een wachtwoord op de Linksys …
·Hoe een Autograph Authentication Company…
·Hoe te verbinden met een draadloos netwe…
·Waarom heb je nodig een router op een la…
·Wat is het Windows- protocol ? 
·Instructies voor de Cisco WAP54G 
·Problemen met de Ethernet -controller va…
·De Globalisering van Video Games 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com