Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De voordelen en de efficiëntie van intranetten
Wanneer bedrijven nodig hebben om tijd en geld te besparen , ze blijken vaak om digitale oplossingen voor typische kantoortaken , zoals het verzenden van memo's , het opslaan van klantinformatie of het managen van projecten . Maar in het kader van deze activiteiten , gevoelige of persoonlijke informatie kan worden uitgewisseld , waardoor een openbaar medium als het internet een onzekere keuze voor deze soorten communicatie . Dat is waar gesloten Intranet systemen komen in de efficiëntie te vergroten , terwijl het bieden van veiligheid voor bedrijven . Een intranet is een intern netwerk . Wat is Intranet ?

Een intranet -systeem is een digitaal systeem dat uitzendt en slaat informatie die gebruikers toegang hebben , net als het wereldwijde internet . Hoewel Intranet systemen hebben veel van dezelfde functionaliteit als het World Wide Web , ze zetten die toegang tot bepaalde websites blokkeren en gegevens gesloten . Intranet systemen worden ingezet door bedrijven om bedrijfsdocumenten te houden op een enkel veilig systeem en werknemer en de operationele efficiëntie te verbeteren .
Productiviteit

Een van de belangrijkste voordelen die intranet -systeem gebruiken om de efficiëntie te verbeteren is het beperken van de toegang tot bepaalde websites . De opkomst van sociale netwerken en recreatieve websites betekent dat er een heleboel manieren om tijd te verspillen tijdens het surfen op het web voor werk . Bedrijven vaak blokkeren de toegang tot dit soort sites op hun intranet -systeem , waardoor werknemers zich op hun taken voor de dag , niet wie ze te volgen op Twitter .
Veiligheid
< br

Inbraken > kan hoofdpijn voor bedrijven en problemen voor de werknemers leiden . Of het nu de publicatie van gevoelige documenten en klant informatie of schadelijke e-mails en berichten tussen medewerkers , intranet systeem te verbeteren efficiëntie van bedrijven door het beperken wie toegang onderneming communicatie en informatie . Gebruikers van een intranet -systeem doorgaans
Samenwerking

Intranet systemen
moet een gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen verstrekt door het bedrijf , het verminderen van de capaciteit van buitenstaanders om informatie online opgeslagen . het gemakkelijker maken voor werknemers en managers om samen te werken , het verhogen van de efficiëntie. Zij doen dit door middel van functies zoals inter-office e-mails , memo's en content management systemen . Deze systemen kunnen meerdere medewerkers te communiceren met elkaar en zelfs gelijktijdig toegang tot dezelfde bestanden of documenten . Managers kunnen ook polls en enquêtes om feedback van werknemers werven in dienst , zonder dat het publiceren van deze gevoelige informatie op het internet .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Het verschil tussen prive en o…
·Wat betekent het als de proxys…
·Hoe te grote elektronische mai…
·Hoe maak je een nieuw e-mail a…
·Hoe te Winsock op Windows XP R…
·Verschil tussen Kbps & Mbps 
·Prive DNS Vs . Hosted DNS 
·Hoe maak je Voeg een CNAME Met…
·Hoe te gebruiken Mijn VoIP in …
  Related Articles
Hoe maak je een modem en een draadloze r…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
  Netwerken Articles
·4 basistypen van Computers 
·Hoe Access wissen om een DSL -modem 
·Hoe maak je een persoon door IP 
·Tweaks aan Dial - Up Speed ​​verbeteren …
·Hoe te streamen van geluid via een netwe…
·Hoe maak je een vlag Wijziging naar de V…
·Hoe te verbinden twee computers op hetze…
·Wat zijn de Upstream en Downstream Aansl…
·Hoe een IP-adres te identificeren voor e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com