Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> FTP en Telnet >> Content
Hoe kan ik een FTP-site maken
Waar webservers , het gebruik van de Hyper Text Transfer Protocol ( HTTP ) , het optimaliseren van rond de talloze kleine en gelijktijdige aanvragen dat kenmerkend een webpagina , File Transfer Protocol ( FTP ) servers te optimaliseren bewegen zeer grote bestanden zo snel en nauwkeurig mogelijk . Leer hoe u snel implementeren van een FTP-site ter ondersteuning van een bestaande website . Wat je
Internet serverStatic Internet Protocol ( IP ) addressValid domeinnaam nameDomain Name Service ( DNS ) adres recordFTP server softwaredisk ruimte voor bestanden
Need Toon Meer Aanwijzingen
Planning
1

Zorg ervoor dat uw Internet- server kan worden gebruikt voor FTP . Als er een firewall tussen uw gebruikers en uw FTP-server , zal die firewall nodig om de file transfer protocol mogelijk te maken . Standaard FTP-servers bind ( maken gebruik ) -poorten 20 en 21 . Als de firewall verbiedt verkeer met behulp van deze poorten , moet je ofwel veranderen de firewall rules of configureer uw FTP-server voor niet - standaard poorten te gebruiken . Als u werkt op een intranet , contact op met uw netwerkbeheerder voor details rond hun beleid . Als u rechtstreeks werken op het internet , kan uw Internet Service Provider ( ISP ) richtlijnen of regels die je moet volgen.

Plan schijf opslagruimte 2 . Aangezien het doel van FTP is groter file transfers , is het nuttig om de dossiers voor FTP op schijven die niet worden gebruikt voor frequente kleine bestandstoegang . Als uw systeem is voortdurend worstelt om FTP-bestand op het internet en andere bestanden elders te dienen , kan er beperkte waarde bij het inzetten van een FTP-server te zijn . Plan de directorystructuur de FTP server op zodanige wijze dat segment de FTP bestanden ( uploaden en downloaden ) van bestanden voor andere doeleinden . Dit zal u toelaten om de beveiligingsmaatregelen op FTP- bestanden in te stellen , zonder zich te bekommeren over hoe en of deze controles worden cascade in de map hiërarchie .
3

Zorg voor een statische TCP /IP ( IP- ) adres voor uw FTP-server . Als uw verbinding met het internet is een typische consument verbinding , de machines op uw netwerk waarschijnlijk een tijdelijk IP-adres van je provider , en periodiek vernieuwen . Deze tijdelijke adressen worden niet gegarandeerd hetzelfde blijven in de tijd , en dit is niet handig voor uw FTP-server . Als u wordt het IP-adres FTP- server voortdurend verandert , kan het moeilijk zijn voor uw FTP consumenten naar uw server te vinden op het internet . Dit kan minder waar zijn op een beheerde intranet , maar alleen uw internetprovider of netwerkbeheerder in staat om u met zekerheid zeggen .
4

Selecteer een host- en domeinnaam te gebruiken zal zijn . Hoewel het mogelijk is om gewoon van uw IP -adres te gebruiken als bestemming voor browser en FTP- clients , het is niet Internet vriendelijk. Met name voor commercieel gebruik , de professionele aanpak is om te verwijzen naar uw FTP-server op domeinnaam . In dit artikel wordt ervan uitgegaan dat u al een Internet- server , en daarmee de toegang tot een geldige domeinnaam . Als uw Internet- server werden genoemd " www.pixabing.org , " je zou kunnen overwegen het benoemen van uw FTP-server " ftp.pixabing.org . " Ervan uitgaande dat je de controle over het domein pixabing.org hebt , kun je bijna alles wat je wilt toevoegen aan de voorkant ervan te selecteren .
5

Selecteer uw FTP-server software . Populaire consumenten besturingssystemen zoals Microsoft's Windows NT en Apple's Macintosh OS X zijn FTP-server software , maar de versies voor werkstations zijn niet zo goed in staat zijn als die voor servers . Server besturingssysteemlicenties echter van overeenkomstige duur . Er zijn shareware en freeware producten beschikbaar voor de meeste besturingssystemen , evenals open source besturingssystemen , zoals Solaris , die in staat zijn , geen kosten FTP-server software omvatten .
Implementatie
6

installeren en configureren van uw systeem. Bijzondere aandacht besteden aan het uitschakelen van alle protocollen en mogelijkheden niet nodig voor FTP of andere fundamentele doeleinden van de server . Programma's en protocollen die niet nodig zijn voor het serveren van bestanden via FTP zijn kan worden gebruikt als back deuren voor hackers .
7

implementeren je storage-architectuur . Bepaal de map hiërarchie van Planning Stap 2 . Vergeet niet om de mappen te isoleren voor beveiligingsdoeleinden , en om savvy over de fysieke indeling van de schijven om te rijden hoofd stelling te vermijden met andere toepassingen op deze server .
8

Controleer het IP-adres van uw server . Met behulp van een eenvoudige "ping " -test , zorgen ervoor dat uw server kan worden benaderd door andere systemen op het intranet , of over het internet . Vanaf een opdrachtregel in een gemeenschappelijk besturingssysteem , typ "ping " gevolgd door het IP-adres van uw systeem , bijvoorbeeld "ping 198.5.160.243 " . Dit moet resulteren in een positieve reactie van uw FTP-server . Als er een firewall tussen uw FTP-server en de machine waarop je het uitvoeren van de ping-test , kan de firewall interfereren met de test . Ofwel dat firewallregel uitschakelen , of selecteer een machine aan dezelfde kant van de firewall voor het starten van de ping test.
9

controleren van uw server DNS ingang . Omdat DNS is een mondiaal systeem , kan het een dag of langer duren voor een wijziging in DNS-records aan propigate over de hele wereld . Net als bij de IP test hierboven , gebruiken pingen weer , maar vervanging van uw server DNS-naam voor het IP-adres . Als de naam van uw server was ftp.pixabing.org , typt u "ping ftp.pixabing.org . " Als je kunt slagen met een IP- ping -test , maar niet met een DNS ping -test , dan moet u het adres resolutie probleem oplossen met de DNS ingang .
10

uw FTP-server software te configureren . Dit betekent meestal het selecteren van de mappen die FTP zal dienen om de gemeenschap . Een typische best practice is om een gehele directory hierarchie voor uploads en een andere , parallelle hiërarchie voor downloads vertrekken . Dit maakt de oprichting van de veiligheid een stuk makkelijker , en helpt toevallige over- schrijven van het downloaden van bestanden te voorkomen . Het is ook gebruikelijk om een ​​valse gebruikersaccount ( pseudo -account) dat de FTP -server wordt gebruikt voor anonieme toegang tot het downloaden van bestanden vast te stellen. Door de oprichting van een speciale pseudo -account voor de FTP-server , kan een slimme beheerder ervoor te zorgen dat gebruikers het aanraken van de bestanden via FTP rechten hebben om alleen de bestanden expliciet toegestaan ​​om die pseudo -account.
< br >

Previous: Next:
  FTP en Telnet
·Hoe te Mailguard uitschakelen …
·Hoe te Combustion Tests uitvoe…
·Hoe kan ik een FTP configurere…
·Hoe om Zet uw Macintosh comput…
·Hoe te monteren een FTP Server…
·Hoe kan ik een FTP-server Star…
·Hoe te Filezilla downloaden 
·Stap-voor- stap -proces over h…
·Hoe te Telnet Server 2003 inst…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Problemen met mijn Ethernet -controller …
·PC naar Hub Connection 
·Enterprise Networking Tutorial 
·Wat is Data Transfer ? 
·Hoe E-mail Attachments Doorsturen 
·FTP Server Vs . Web Server 
·Hoe het opzetten van een Ad Hoc netwerk …
·Hoe Set Up WiFi Zonder een router op je …
·Hoe Contacten met een krimp tool Krimp 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com