Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat zijn de verschillende namen voor een Ethernet -poort
De Ethernet- poort op een computer krijgt zijn naam van de meest gebruikte set van normen voor netwerken : ? Ethernet . De Ethernet- normen hebben betrekking op de fysische eigenschappen van de netwerk- apparatuur , zoals kabel en connector types . De normen ook een overzicht van de indeling van gegevens oversteken van een netwerk en hoe om te beslissen wie voorrang op het gebruik van het netwerk beschikt . Door zijn overwicht , de naam "Ethernet " is uitwisselbaar met het woord geworden "netwerk". De Ethernet-poort heeft vele andere namen in het dagelijkse taalgebruik . Port of

" Port "
is een computer term voor socket of jack . De Ethernet -poort bevindt zich meestal op de zijkant van een laptop computer of op de achterkant van een desktop computer . De bus is een beetje groter dan een telefoonaansluiting. De woorden socket en jack worden vaak toegepast op de haven , zoals in " Ethernet -aansluiting , " "Ethernet -aansluiting . "
RJ - 45

Kabelconnectoren
waren gestandaardiseerd door de Federal Communications Commission in de Verenigde Staten en gesynchroniseerd " Registered Jacks . " De Ethernet-poort gebruikt de aangewezen als Registered Jack 45 of RJ - 45 -connector . Het werd oorspronkelijk ontworpen als een soort van telefoon- connector en ziet er zeer vergelijkbaar met een standaard telefoon aansluiting . De stekker die past in het stopcontact heeft een plastic veer op de top dat de connector op zijn plaats in het stopcontact houdt . De onderkant van de plug heeft een reeks van acht bosjes, die elk een koperen strip . Deze strips contact acht corresponderende koperen strips in het stopcontact om een ​​verbinding te vormen . De Ethernet-poort is ook wel bekend als een " RJ - 45-bus , " een " RJ - 45 aansluiting " of een " RJ - 45-poort . "
Network Adapter
< >

de Ethernet -poort br maakt rechtstreeks verbinding met de netwerkadapter van de computer . De netwerkadapter is verantwoordelijk voor het omzetten van computergegevens in een formaat dat door het fysieke medium van het netwerk . Deze eisen zijn beschreven in de Ethernet-standaarden . Als de poort geeft toegang tot de netwerkadapter wordt soms aangeduid met die naam . Het is ook bekend als een " netwerkaansluiting , " " a " netwerkaansluiting " of " netwerkaansluiting . ' De netwerkadapter vroeger bekend als " netwerkinterfacekaart " en het stopcontact aangesloten wordt soms verwezen die naam , want het is het enige zichtbare deel van de kaart /adapter .
8P8C

evenals Ethernet-poort , kan de aansluiting worden genoemd de "Ethernet -aansluiting . " de Ethernet-poort is niet strikt volgen van de RJ - 45 standaard . RJ - 45 is eigenlijk een bedrading norm in plaats van een fysieke beschrijving van de stekker of het stopcontact . de Ethernet-standaarden gebruikt de grootte en vorm van de RJ - 45 , maar maakte een interne verschillen in lay-out van de stekker . Een RJ - 45 -connector gebruikt voor telefonie-systemen bevat acht pinnen maar slechts twee contacten en staat bekend als " 8P2C . " de Ethernet -versie heeft acht contacten en dus staat bekend als " 8P8C . "
< br >

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe een bestand met een Ethern…
·Hoe maak je een Ethernet -adap…
·Hoe je Ethernet -kabel Ends 
·Hoe maak je een laptop harde s…
·Trouble Installeren Mijn P5N -…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Hoe de driver Bepaal voor Mijn…
·Wat is de lay-out voor beide u…
·Hoe om te weten Welk type Ethe…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe om te controleren een Ping vanaf een…
·Hoe te bellen met behulp VolP 
·Hoe maak je een Google Translator Beat -…
·How to Get Past een internet filter 
·Hoe je het fysieke adres van een Etherne…
·Hoe maak je een WLAN-kaart configureren 
·Hoe te verbinden 10 Computers 
·Wat zijn de functies van een netwerkbrug…
·Hoe krijg ik Online Met Tomato firmware?…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com