Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe vindt mijn WEP-sleutel op mijn router creëren Modem
Een WEP-sleutel van uw router Netopia is net als de sleutel naar uw voordeur . De sleutel van de voordeur geeft u toegang tot al het comfort van uw huis , maar het voorkomt dat anderen gewoon struikelen in om hetzelfde te doen , maar als je niet de sleutel hebt , kun je niet krijgen inch Zonder een WEP-sleutel , je kan toegang tot uw Netopia router , maar niet op het internet . Het verschil tussen een WEP-sleutel en een sleutel van de voordeur is dat als je de WEP-sleutel verliest , je niet hoeft te wachten op een slotenmaker om u een nieuwe sleutel te krijgen inch Instructions
1

maken Probeer regenereren uw WEP-sleutel . Sinds de 10 - cijferige alfanumerieke toets is moeilijk voor mensen om te onthouden , Netopia routers kunt u een gegenereerde WEP te gebruiken door het invoeren van een trefwoord in een veld in de router setup . Als u vergeet uw zoekwoord , krijgen op een machine met internettoegang en ga naar een online WEP key generator zoals Wepkey.com . Typ uw zoekwoord in de doos, en de website zal de hexadecimale sleutel te genereren voor u op basis van de wachtzin die je typt inch Dit werkt voor de meeste routers , en het geeft vier 64 - bits sleutels en een 128 - bits sleutel .
< br > 2

Stap in instellingenpagina van uw Netopia als de generator niet werkt voor jou . Als je niet meer weet hoe dat te doen , gaat de "Start" en kies " Run" ( op sommige versies van Windows , dan moet je invoeren " Run " in het "Start Search " tekstvak in plaats daarvan ) . Typ 'cmd' , en in het zwart command prompt die verschijnt , typ " ipconfig " . Dit geeft u de TCP /IP- informatie voor uw computer .
3

Vind de vermeld naast " Default Gateway " nummer en schrijf het op . Sluit de opdrachtprompt en open een browservenster . Het maakt niet uit welke browser . U krijgt een 404 error krijgen omdat u niet aangesloten op het internet , maar je bent nog steeds verbonden met de router . Dit is ' lokale toegang . " Een andere optie is om de Netopia installatie-cd Eircom gebruiken als u de computer aansluit op de router via een Ethernet-kabel genoemd . De Netopia CD werkt alleen met bekabelde verbinding .
4

Wis de adresbalk en typ de standaardgateway nummer op dezelfde manier , met inbegrip van de perioden . Wanneer u wordt gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord , typ het inch Als je geen idee hebt wat dit gebruikersnaam en wachtwoord is , dat waarschijnlijk betekent dat je nooit onder een, dat is goed nieuws . De standaard voor Netopia routers is " Admin " als gebruikersnaam en " Password " het wachtwoord .
5

Klik op " Wireless Settings " en ga naar " Beveiliging . " De eerste sleutel genoemd ( van de vier ) is het momenteel actieve sleutel voor uw draadloze client . Netopia kunt u vier toetsen in een keer voor vier afzonderlijke draadloze klanten te genereren , maar je moet alleen moeten bezighouden met de eerste. Schrijf het op en bewaar het op een veilige plaats , of stel je eigen met elke combinatie van 10 letters en cijfers . Als u uw eigen set , kunt u meer kans om het te onthouden moet je ooit nodig hebt .

Previous: Next:
  routers
·Routers Vs . Hubs 
·Hoe maak je een DHCP Relay con…
·Hoe maak je route een VLAN 
·Hoe maak je een router met Com…
·Het wijzigen van de Cisco Idle…
·Hoe je poorten openen op een N…
·Hoe te configureren SNMP op ee…
·Hoe kan ik een Linksys draadlo…
·Hoe te Tiny Etiketten maken 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·WebEx Protocol 
·Beschrijving van Sprint 4G 
·Hoe te gebruiken Facebook om te communic…
·Hoe maak je een Access List op de PIX Ve…
·Hoe de snelheid van uw Internet Access T…
·Synchrone Seriële Protocols 
·Hoe Domein mappen verwijderen in een reg…
·Wat is CIFS in Mac OS X ? 
·Hoe je de WiFi uitschakelen op een lapto…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com