Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe maak je een router voor VNC configureren
Om veiligheidsredenen , zijn veel routers standaard ingesteld op de standaard poorten voor VNC , beter bekend als desktop sharing blokkeren. Door een proces dat bekend staat als port - forwarding , kunt u de instellingen van uw router te veranderen om verbindingen op die poorten te passeren via de router en op uw computer, zodat iemand van buiten uw lokaal netwerk kunt aansluiten op je met VNC . Terwijl VNC is een geweldig hulpmiddel voor hulp op afstand of de administratie , moet je in gedachten houden dat verbinden met een VNC -server via het internet zonder encryptie is een gevaar voor de veiligheid . Instructies
een router voor VNC
1

configureren Zoek uit wat uw IP -adres is op uw lokale netwerk . Doorgaans kunt u dit vinden onder uw netwerkinstellingen of door het openen van een opdrachtprompt en "ipconfig " op Windows of " ifconfig " op Mac OS X en Linux . Dit adres zal meestal in de 192.168.0.x range , maar kan variëren, afhankelijk van wie het netwerk heeft opgezet . Kopen van 2

Open uw webbrowser en typ in het " http://" gevolgd door IP-adres, maar het laatste nummer veranderd in een " 1 " . Bijvoorbeeld, als uw IP-adres is 192.168.0.13 u zou voeren in uw web browser " http://192.168.0.13 " . Terwijl de meeste van alle moderne routers bieden een web- configuratie -optie , sommige niet. Als uw browser geen verbinding proberen toe te voegen " : 8080 " aan het eind van het adres . Als dat niet werkt moet u kijken naar de configuratie van uw router via Telnet of SSH .

Log in op je router met uw beheerdersaccount 3 . Als je niet weet dat deze gegevens of hebben ze nooit ingesteld , kunt u proberen het opzoeken van merk van uw router en het model op een standaard wachtwoord lijst . De meeste mensen gebruiken het standaard wachtwoord en nooit veranderen , het verlaten van hun netwerk open voor verschillende veiligheidsrisico's .
4

Navigeer naar uw NAT-instellingen . Deze zijn op een andere locatie op elke router zodat je nodig hebt om ze te vinden op uw eigen . Deze instellingen zijn meestal onder een tabblad of sectie "Geavanceerd" , maar op anderen je vindt ze onder een " netwerk" of de sectie "Firewall" .
5

Vind de forwarding sectie poort en ervoor kiezen om een uitzondering toe te voegen aan uw dienst tafel . U moet uw lokale IP- adres in te voeren van voor , samen met de poorten die je nodig hebt doorgestuurd . Je moet een regel voor zowel poort 5500 en 5900 te maken als je wilt VNC fluidly gebruik van uw computer . Veel routers bieden de mogelijkheid om alleen toestaan ​​bepaalde externe IPs te verbinden . Als u het IP-adres dat wordt verbinding met uw VNC server weet dat het misschien een goed idee om deze hier toevoegen om de beveiliging van uw netwerk te handhaven .

Previous: Next:
  routers
·Breedband Vs . Gigabit routers…
·Wat is 2Wire SPI ? 
·Hoe maak je Subnet een Westell…
·Hoe Hook Up een 8 -Port Router…
·Hoe te Zet de UPnP op een D - …
·Hoe te Forward poort PS3 Netge…
·Hoe te Ports op Motorola Route…
·Hoe te openen Alle poorten in …
·Hoe te Pearl Stud Oorbellen ma…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te verwijderen van een Cyclone Activ…
·Hoe te Inloggen Records te krijgen voor …
·Hoe maak je verbinding een Canon MX850 f…
·Hoe je Wireless Access Points configurer…
·Licklider Transmission Protocol 
·Wat is een Ethernet-verbinding ? 
·Hoe maak je een Comptuer Toevoegen aan e…
·Is WinSCP een client of server ? 
·Hoe kan ik op afstand installeren? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com