Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Problemen met Wireless LAN -module Cisco System 's
De Cisco Wireless Services Module ( WISM ) is onderdeel van de Cisco Wireless LAN Controller familie . WISM werkt samen met andere Cisco- apparaten een draadloze oplossing , die spraak , draadloze data -en video- applicaties ondersteunt leveren . De Cisco WISM integreert in de Cisco Catalyst 6500 Series Switch , een Cisco Catalyst 6500 Supervisor Engine 720 en een Cisco 7600 router . Problemen met de WISM is vereist wanneer de signalen niet krijgen door naar de router.The probleemoplossing begint met de WISM aansluiting . Wat je nodig hebt
Cisco WISM module
Cisco Catalyst 6500 Supervisor Engine 720
Toon Meer Aanwijzingen

Type 1 " staat " de bevoorrechte wijze van het voeren router of switch . Het voorrecht mode zal er zo uitzien " Router # " , het is de editor -modus waarin je router commando's in te voeren . Deze bevoorrechte editor -modus is automatisch . Alle commando probleemoplossing zal optreden in geprivilegieerde modus . Voor al deze commando's , als er een periode aan het einde , negeer het .

Type 2 het commando "toon versie . " Het is het startpunt van een probleemoplossing . Deze geeft informatie over de huidige configuratie . Een kenmerk weergegeven is de IOS -versie draait. De WISM vereist een Supervisor 720 op een IOS versie 12.2 ( 18 ) . Als het geen 720 , of de juiste IOS -versie , zullen er problemen met de module .

Type "toon module . " 3 Gebruik dit commando om te controleren of de Cat6k een WISM kaart en de toezichthouder 720 motor . Het zal ook tonen het aantal poorten op de kaart .

Type "toon WISM statuut " 4 op de locatie van de WISM module controleren . Deze informatie kan

Type 5 "toon WISM module 4 controller 2 -status . " Nuttig bij het lokaliseren van andere configuraties op de module zijn. Dit zal de WISM status te controleren . Wordt u op zoek naar een " oper - up " informatie stuk aan de operationele status van de controller controleren . De module 4 deel identificeert de locatie van de sleuf in controller 2 , het zou anders zijn
6

Type "toon interface- stam. " . Dit zal controleren of WISM en VLAN -trunking hebben gedefinieerd . Als u vermoedt dat een probleem zich voordoet met de VLAN , zou dit uw uitgangspunt probleemoplossing punt.

Type " Toon etherchannel load balance . " 7 Met deze opdracht wordt de juiste load balance -algoritme controleren . Het algoritme moet src - dst - ip zijn. Als dit algoritme niet aanwezig is , gebruik maken van de "port - channel load -balance src - dst - ip " commando in config mode om het te resetten .

Type "toon -interface Samenvatting " 8 om de status te controleren van de configuratie van de WISM kant. Hier een samenvatting uitzicht van de interface verschijnt . U zult interface van naam , de haven vlan id , het IP-adres , het type en de applicatiebeheerder zien .

Previous: Next:
  routers
·Wat zijn de voordelen en nadel…
·Soorten Computer Routers 
·Linksys Wireless - B -instruct…
·Hoe maak je een kanaal op de L…
·Hoe de MTU -instellingen wijzi…
·Toegang krijgen tot de Belkin …
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe maak je een Network USB Hu…
·Hoe te Forward poort op een Be…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Vergelijk High Speed ​​Internet Prij…
·Hoe te gebruiken Mijn Alltel mobiele tel…
·Hoe kan ik een Netgear Booster op een Li…
·Wat zijn IP-adressen gebruikt? 
·Rol van nanotechnologie in een optisch n…
·Hoe Computer ISPs & Cell Phone ISPs Zijn…
·802.11 Vs . Ethernet 
·Hoe maak je een Cryptographic Service Pr…
·Wat is VoIP Jitter ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com