Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe kan ik een Fujitsu N6410 Laptop videokaart Vervang
Uw laptop videokaart stuurt een video- signaal naar uw LCD-scherm . De kwaliteit van uw laptop videokaart bepaalt in grote mate de snelheid en kwaliteit van het videosignaal op uw LCD-scherm . De Fujitsu LifeBook N6410 laptop wordt geleverd geïnstalleerd met een ATI Mobility Radeon X1400 . De videokaart is ingebouwd in het moederbord montage. Dit betekent dat u de hele laptop moeten demonteren om de toegang tot de videokaart te krijgen . Dit kan de garantie overeenkomst uw laptop beïnvloeden . Contact op te nemen Fujitsu direct voordat u uw videokaart te vervangen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
ESD handgewrichtsteun
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de laptop uit en ontkoppel de stroomkabel . Sluit het LCD -scherm en leg dan de laptop beneden . Zoek de batterij aan de onderkant behuizing van de laptop . Druk op de vergrendelknop tot de knop klikt en de accu is vrijgelaten uit zijn compartiment . Haal het uit de laptop . Kopen van 2

Flip de laptop over en open het LCD -scherm . Steek een kleine , platte schroevendraaier voorzichtig in de vier hoeken van de afdekking van het toetsenbord . De afdekking van het toetsenbord is het dunne plastic strip tussen het LCD- scherm en het toetsenbord . Wrik de afdekking van het toetsenbord totdat het wordt gescheiden van de laptop . Doe het volledig te verwijderen niet uit de laptop . Er is een dunne draad bevestigd aan het toetsenbord cover die , indien gebroken , zal vereisen dat u uw laptop in te sturen voor reparatie .
3

Verwijder de drie Phillips - schroeven van achter de bovenste rij toetsen op het toetsenbord . Pak het toetsenbord achter de bovenste rij toetsen , kantel het toetsenbord naar boven en plaats het toetsenbord naar beneden over de polssteun . Zoek het toetsenbord lint kabel , en gebruik een kleine , platte schroevendraaier om de vergrendellipjes los aan beide zijden van het lint connector waar het aansluit op het moederbord . Koppel de kabel los van het moederbord . Verwijder het toetsenbord en opzij leggen .
4

Zoek de koelventilator aan de bovenkant en het midden van de bovenste laptop behuizing . Verwijder de aluminium balk die zit aan de linkerzijde van de ventilator. Pak de bar met een hand en schuif het naar u toe totdat deze loskomt . Stel de aluminium balk opzij .
5

Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee de ventilator /heatsink combinatie op het moederbord . Koppel de voedingskabel van de koelventilator is van het moederbord . Til de koelventilator /heatsink combinatie uit het moederbord en leg het opzij . Dit zal zowel de CPU chip en de videokaart te onthullen . De videokaart is de grote chip aan de linkerkant.
6

Verwijder de vier Phillips - kop schroeven waarmee de videokaart op het moederbord . Til de videokaart recht omhoog totdat deze is losgekoppeld van het stopcontact .
7

Herhaal deze procedure in omgekeerde volgorde om de nieuwe videokaart te installeren .
< Br >

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe de videokaart vervangen in…
·Hoe de videokaart in de HP Pav…
·Hoe maak je een Dode PCI Expre…
·Geïntegreerde Vs . Dedicated …
·Doe Videokaart Specs hebben ee…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe maak je een nieuwe grafisc…
·Hoe te vinden of een videokaar…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te PCM converteren naar S /PDIF 
·Toegang krijgen tot de Toshiba Satellite…
·Hoe kan ik zien of mijn iPad is opgelade…
·Wat zijn de gevaren van Laptop Computers…
·Gemeenschappelijke GPS bestandsextensies…
·256MB Vs . 512MB videokaart 
·Hoe te Vertical Line Verwijder op Comput…
·Hoe kunt u een schets op een iPad ? 
·Hoe te verwijderen van een Compaq Drivel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com