Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
5 goede dingen over iPads
De Apple iPad lanceerde een nieuwe trend in de tablet-pc na de 2010 release . De iPad bleek enorm populair , en werd tweede beste verkopende apparaat van Apple achter de iPhone binnen een jaar na de invoering ervan. Concurrenten begon al snel ontwikkelen en vrijgeven van hun eigen versies van de tablet . Belangrijkste sterke punten van de iPad liggen in zijn toegankelijke design en technologische innovaties . Grootte

De Apple iPad is een lichte en dunne apparaat . De iPad 2 meet slechts 0,34 inch in de breedte , dat is 33 procent dunner dan de originele iPad , volgens CNET.com . Het is zelfs dunner dan de iPhone 4 , en weegt slechts 1,3 pond. Zijn grootte maakt het meer draagbaar voor reizen en het bijwonen van vergaderingen dan laptops, maar ook meer toegankelijk zijn in een verscheidenheid van omgevingen , waaronder die waarbij je niet een plek om deze neerzet hebben .
bruikbaarheid

multitouch scherm van de iPad gebruiksvriendelijke biedt intuïtieve bediening . Er is geen computermuis of dedicated toetsenbord , in plaats daarvan , die u invoert commando en manipuleren van beelden en afbeeldingen met schmiert en aanrakingen van je vingers . Wanneer u moet typen , roep je een toetsenbord dat op het scherm verschijnt . Het ontbreken van een dedicated toetsenbord zorgt voor meer ruimte op het scherm .
E - Reader

Een van de beste en meest populaire features van de iPad is zijn vermogen als een elektronische reader . Via haar iBook app kunt u boeken te downloaden om te lezen op de tablet , en Amazon.com en Barnes & Noble , onder anderen , hebben book - lees-apps ontwikkeld voor de iPad , . De kwaliteit van het beeld op het scherm , aangedreven door een LED - backlit scherm , en de lichtheid van het apparaat maakt het een natuurlijk voor het lezen . Het zorgt ook voor een goede pasvorm voor het lezen van tijdschriften . Een aantal tijdschriften , zoals " The New Yorker " en " Vanity Fair " hebben edities speciaal voor de iPad , terwijl " The Daily ", een nationaal nieuws outlet , is beperkt tot distributie op de iPad alleen .
< Br > Third - Party Apps

Apple
stelt ontwikkelaars in staat om applicaties te maken speciaal voor de iPad . Je hebt binnen handbereik duizenden apps beschikbaar om te downloaden . De apps kunt u uw computer ervaring , waaronder waardoor het meer functioneel voor uw behoeften afstemmen. Veel apps zijn speciaal ontwikkeld voor de sterke en zwakke punten van de iPad . Games zijn een bijzonder populaire categorie app voor de iPad , die meer titels dan andere tablet-computers heeft .
Camera

De iPad beschikt over een camera aan zowel de voor -en achterzijde van het apparaat . De camera's kunt u te nemen aan video-bellen met een vriend of collega , zodat u zelfs camera's schakelen tijdens het gesprek naar een andere weergave te bieden aan de andere beller . U kunt foto's nemen en schieten hoge resolutie video en ze vervolgens te bewerken op de iPad .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Hoe te iPads Met MacBook Behee…
·Hoe te Zet de Input Panel op e…
·Hoe maak je een Kindle Fire De…
·Hoe te boeken tussen de Kindle…
·Hoe een PDF Teken Met een Waco…
·Hoe het opzetten van een Motor…
·Wat is een tablet-computer ? 
·Hoe je LCD Roteren op Lenovo L…
·De Beste Tablet PC 
  Related Articles
De 10 dingen die een iPad Needs 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Wat Goed Is de iPad ? 
How to Get Things Done op iPad Apps 
Dingen die sync met de iPad 
Dingen om te doen voordat het weggooien …
Wat is een goede laptop videokaart ? 
Hoe een goede grafische kaart Kies 
Hoe te weten of je een goede grafische k…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik Vervang de ventilator in een …
·Hoe maak je een System Boot Disk verdien…
·Hoe maak je zwarte tekst afdrukken zonde…
·Hoe belangrijk is een voeding op een com…
·Hoe maak je verbinding een Logitech Webc…
·Hoe te Printers in Windows CE 
·Hoe je Award BIOS updaten 
·Hoe herken Welke zijde van een harde sch…
·PC Card Vs . Cardbus 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com