Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Voors en tegens van Satelliet Internet Respons
Als u houdt van landelijk wonen maar moeten toegang tot internet, satelliet- internet service kan uw enige optie te wijten aan het feit dat DSL , kabel en glasvezel servers zijn niet algemeen beschikbaar in afgelegen gebieden als gevolg van zijn lage bevolkingsdichtheid . De vier grote satelliet internet providers , ook wel bekend als ISP's , in de Verenigde Staten zijn HughesNet , Wildblue , Skyway en Starband , als van 2011 . Speed ​​
Satellieten kijken als bewegende sterren met het blote oog hier op Aarde .

Als je een werkende professional wiens carrière scharnieren op het internet , moet je snelheid . Dit moet de eerste overweging bij het overwegen van een ISP als elke ISP heeft een Fair Access Policy ( FAP ) of van normaal gebruik . De FAP inherent zijn aan elke ISP contract kunt u beperkt de hoeveelheid gegevens die u kunt downloaden of uploaden in een bepaalde periode te kiezen . Als je over de limiet in uw specifieke contract , kan je gestraft worden voor maximaal een week met langzame of geen downloads en uploads tijdens een ' catch -up ' periode .
Wachttijd
< br > Windstorms , sneeuw , regen en zelfs dichte mist kan een satelliet internet service te onderbreken .

Wachttijd is de term die wordt gebruikt om de tijd die het duurt voor uw schotelantenne om een signaal naar de satelliet , een baan om 22.000 mijl in de lucht te beschrijven , en weer terug naar uw computer hier op Aarde . De tijd die verstrijkt tussen de signalen vertraagd seconden kan worden vanaf het moment dat de gegevens worden verzonden en ontvangen . Bepaalde toepassingen, zoals audio via de ISP kan niet synchroniseren met de beelden op uw scherm . Zoals films die worden genoemd van de ene taal naar de andere , zie je de lippen van de spreker beweegt , maar het geluid niet later uitzenden totdat seconden . Latency negatieve invloed op de samentrekking van online games in real time , en de overdracht van Skype en webinars , bijvoorbeeld .
Expense

De kosten van satelliet-internet service is groter dan DSL , kabel of glasvezel -servers, omdat het vereist gespecialiseerde apparatuur en installatie , een maandelijkse service plan om het te openen , inclusief sancties die honderden dollars , moet u van gedachten verandert en willen de dienst om welke reden te annuleren . De Federal Communications Commission vereist professionele installatie van satelliet verzenden en ontvangen van systemen die in het algemeen honderden dollars . Maandelijkse servicekosten variëren van $ 60 voor 700Kbps gemiddeld tot $ 80 voor de 5Mbps bereik . Dit telt op tot ongeveer $ 5 per Mb . Schotelantenne prijzen variëren tussen de $ 600 tot $ 2000 gewoon te kopen en eerste keer te installeren .
Technical Support
Toegang tot tijdige technische ondersteuning kan een probleem op het platteland met satelliet-internet te zijn .

Een van de belangrijkste klachten van de ISP -gebruikers is het gebrek aan klantenservice . Hoewel alle grote ISP's bieden online en telefonische technische ondersteuning , veel gebruikers melden dat ze onder geserveerd . Klanten van elk van de grote ISP's hebben gemeld dat wanneer hun ISP storingen , ze niet de hulp die ze nodig hebben , zonder veel tijd en moeite , als in feite krijgen ze geen hulp bij allen . Veel ISP-klanten melden dat ze hun contracten hebben geannuleerd wegens gebrek aan service en klantenondersteuning , alleen worden gehamerd met termination fees en voortgezet geautomatiseerde betalingen aan een dienst die zij niet kunnen gebruiken .
< br >

Previous: Next:
  Servers
·Quad Core Vs . Dual Core Serve…
·Hoe verder mail in Exchange 20…
·The Power Specs voor een DL380…
·Hoe om email adressen te expor…
·Hoe je BIOS upgraden op IBM Bl…
·Hoe maak je een HP JetDirect R…
·Hoe om bestanden te uploaden n…
·Hoe maak je een VPS Make Out v…
·Hoe Exchange Proxy -instelling…
  Related Articles
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
De verschillen in de iPad & iPad 3G 
Hoe je foto's synchroniseren met uw iPad…
iPad & eBook Compatibiliteit 
iPad Pros & Cons 
Hoe je Pagina's en bestanden op een iPad…
Hoe te downloaden & Display PDF's op de …
Negen Verschillen in de iPad en iTouch 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een telefoon Filter Met Comp…
·Hoe maak je een RCA Aanpassen aan een US…
·Hoe maak je een MiniSD-kaart Recover 
·Hoe een HP Pavilion dv6000 die niet kan …
·Hoe kan ik geheugen toe aan een PCV - RX…
·Radeon 1150 vs 9600 
·Hoe kan ik Steek Speakers Tot een Dell D…
·Hoe de cd - rom Vervang in een Dell Insp…
·Hoe maak je een Laser Toner Chip 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com