Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe Memory installeren in een Dell 8250
De Dell Dimension 8250 is een desktop computer is ontworpen om aan de behoeften van de zuinige kantoor aan huis of zakelijke gebruiker te voldoen . In de standaard configuratie , de Dell 8250 is uitgerust met een 2,4 GHz Pentium 4 -processor , 256 MB RDRAM , 80 GB harde schijf ruimte , een CD /RW optische drive en acht USB 2.0-poorten . U kunt de prestaties van uw Dell Dimension 8250 te verbeteren door het installeren van extra geheugen modules , tot een maximum van 2 GB . De installatieprocedure is een eenvoudige een . Wat je nodig hebt
Dell Dimension 8250Memory module (s ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
Installatie

Uitgang 1 alle actieve applicaties en zet de computer uit . Haal het netsnoer ; trek de stekker uit de computer . Power down en koppel alle aangesloten randapparaten . Koppel alle overige kabels . Kopen van 2

Laat de computer op zijn kant , zodat de pijl op de onderkant naar boven wijst . Zoek de ontgrendelingsknop aan de rechterkant van de computer , in de buurt van het achterpaneel . Houd de knop terwijl het rechter paneel , herhaalt u deze procedure aan de linkerkant van de computer . Open de kap van de computer , met behulp van uw hand om de computer te voorkomen tillen uit het werkoppervlak
3

Zoek de geheugenmodule verbindingsstukken; . Als u op zoek bent naar de computer met het achterpaneel rechtstreeks voor u , zullen de connectors op de rechterzijde van het moederbord .
4

Bepaal de juiste configuratie voor uw geheugenmodules . De RIMM 1 en RIMM 2 aansluitingen moeten altijd een paar bijpassende geheugenmodules geïnstalleerd . De RIMM RIMM 3 en 4 connectoren hebben een paar bijpassende geheugenmodules of een paar continuïteit modules geïnstalleerd om het circuit te voltooien .
5

Verwijder de bestaande geheugenmodules , indien nodig. Zoek de klemmen aan elk uiteinde van de module en druk naar buiten , de module zal pop uit de connector . Verwijder de module en zet apart .
6

Bereid het geheugen connectors voor de installatie door te zorgen dat de clips aan elk uiteinde naar buiten worden gedrukt . Lijn de inkeping in de nieuwe geheugenmodule uit met de horizontale streep in het geheugen connector . Schuif de module in de connector en druk totdat de klemmen vastklikken . Herhalen als nodig is .
7

Onderste kap van de computer en druk naar beneden totdat deze vastklikt . De computer te herstellen naar een rechtopstaande positie . Sluit alle eerder aangesloten kabels en randapparatuur . Steek de stekker in een vrij stopcontact en op de computer aansluiten . De computer is nu klaar voor gebruik .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·6800GS Vs . 7600GT 
·Hoe maak je een ATI X600 bijwe…
·Beschrijving van een Pentium 4…
·Hoe Memory Delete op een Dell …
·Hoe om te defragmenteren mijn …
·Hoe Video Drivers Reinig 
·Mosfet Componenten 
·Hoe maak je een Memory Upgrade…
·Hoe maak je een Nvidia Gf7050 …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een toetsenbord bedienen 
·Computer Systems Gebruikt door Scientist…
·Hoe kan ik een XPS M1730 touchpad wijzig…
·Hoe maak ik gebruik van een Kensington V…
·Hoe stel ik een Canon Multipass MP730 pr…
·Password Recovery voor de BIOS op een De…
·Hoe maak je een iPad App Met InDesign CS…
·Hoe kan ik problemen met de fax op een 6…
·Opslag Richtlijnen voor HP inktcartridge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com