Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat is een Signaal Diode ?
Een signaal diode is een van vele soorten diodes , waarbij kleine onderdelen van elektrische schakelingen , vervaardigd van halfgeleiders , die kracht elektriciteit te stromen in een richting . Signaal diodes zijn ontworpen om zeer kleine stromen voorbij , en hebben verschillende toepassingen in signaalverwerking . Halfgeleiders

" Semiconductor "
is de naam gegeven aan de klasse van materiaal --- waaronder silicium en germanium --- dat noch mogelijk maakt elektriciteit zo vrij kunnen stromen als dirigenten als zilver of goud , noch tegen verzet zo sterk als isolatoren zoals glas of kwarts . De atomaire structuur van halfgeleiders bevat noch het overwicht van drijvende " vrije elektronen " in geleiders of het nagenoeg volledig ontbreken van dergelijke elektronen in isolatoren , maar aangebracht in een patroon zogenaamde " kristalrooster " die kunstmatig kan worden aangepast ( door de invoering van verschillende soorten atomen van andere stoffen , genaamd " onzuiverheden " ) om de geleidbaarheid van de rooster te controleren .

de meeste halfgeleiders Silicon
gemaakt van silicium . Enkele atomen materialen zoals arseen , aluminium , fosfor of boor worden geleid naar het silicium kristalrooster zijn geleidbaarheid wijzigen . De eenvoudigste en meest voorkomende gebruik van dergelijke gemodificeerde halfgeleiders is als diodes , om de stroom van elektriciteit in circuits controleren .
Diodes

Diodes
het best kan worden gedacht van de elektrische kleppen . (Inderdaad , in de vroegste dagen van circuit bereiding zij daadwerkelijk kleppen genoemd . ) Zijn halfgeleiders die elektriciteit kan stromen in een richting , maar niet de andere . Die door een diode is een klein verbruik van energie en resulteert in een spanningsval van ongeveer 0,7 volt voor de huidige oversteken van de diode . Diodes hebben verschillende toepassingen --- een veel voorkomende variëteit , de LED , licht uitzendt als er stroom doorheen , en is aanzienlijk goedkoper , minder macht beluste en minder kwetsbaar dan een standaard filament - gebaseerde gloeilamp.
< br > signaaldiodes

Signal diodes
worden zo genoemd omdat ze worden vaak gevonden in circuits zoals die in de radio-en TV , tot zeer laag vermogen , maar hoogfrequente stromen passeren . Ze gaan stromen tot 100 milliampère , en worden vaak gebruikt om informatie in elektrische signalen verwerken . Germanium diodes , bijvoorbeeld , dat een lager dan gemiddelde spanningsval ( ongeveer 0,2 volt ) hebben , worden gebruikt als detectoren in radio circuits . Doordat de stroom slechts in een richting stromen , ze blokkeren de helft de oscillaties van de radiogolven , het omzetten van de wisselstroom wave gelijkstroom en waardoor de wisselende kracht te worden gelezen als een audiosignaal en omgezet in geluid . In circuits die niet de precisie van een germanium diode nodig hebben , worden silicium signaal diodes gewoonlijk voor hun lagere weerstand en kwetsbaarheid voor warmte .
Geschiedenis

Vroege radio
deed kristal diodes gebruiken om te detecteren maar veel groter vacuümbuizen . In 1906 werd het mineraal loodglans gevonden om te werken als een halfgeleider , en de eerste " crystal set " radio's werden ontwikkeld . De basis kristal set werd uiteindelijk vervangen door de transistor radio in de jaren 1950 .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te Moederborden en Process…
·Mijn Asus bevriest Als het gaa…
·Wat is Dual Channel DDR3 ? 
·Wat is een Kaart Aanmelden ? 
·Specificaties voor een Linksys…
·Byte Meter Conversie 
·Intel 810E moederbord Specific…
·Hoe een Compact Flash geheugen…
·Hoe te gebruiken Radeon CrossF…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Casio FX Calculator Gebr…
·Hoe te Dual Boot naar Leopard & PC 
·Meest betrouwbare Desktop Computers 
·Problemen Met Mijn M1710 grafische kaart…
·Hoe maak je foto's van een SDHC -kaart u…
·Hoe om PDF's groter op Kindle Zorg 
·Toshiba Portege R500 Specs 
·Hoe te updaten Sound Drivers voor gratis…
·Hoe maak je een computer Step - by - Ste…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com