Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Specificaties voor een Linksys Wireless - G USB Adapter
Linksys by Cisco , dat is een bedrijf dat is ontstaan ​​door de overname van Linksys by Cisco Systems , gespecialiseerd in de productie computer netwerkproducten . Een zo'n product is de Wireless - G USB-adapter , die wordt gebruikt voor draadloze netwerken . Uitgebracht in 2004 , de Linksys Wireless - G USB -adapter modelnummer is WUSB54GC . Netwerken en Data Standards

De Linksys Wireless - G USB-adapter is vernoemd naar de 802.11g-protocol van de International Electrical and Electronics Engineering beroepsvereniging . Dit was de meest recente standaard voor draadloze netwerken die werd opgericht toen de adapter werd uitgebracht , voorafgaand aan het met een jaar . De Verenigde Staten en Canada worden toegekend 11 kanalen , terwijl Europa en Japan krijgen 13 en 14 kanalen , respectievelijk . Het apparaat is echter ook compatibel met IEEE 802.11b- standaard 1999 's . Voor de datatransmissie , USB-connector van de adapter is compatibel met de 1.1 -of 2.0-standaard .
Prestaties en beveiliging

Elke standaard voor draadloze netwerken van de Linksys Wireless - G USB adapter heeft een 2,4 - GHz processor snelheid. De 802.11g- protocol maakt gebruik van orthogonale frequentie -division multiplexing voor zijn digitale modulatie , terwijl de 802.11b sporten drie keuzes : 11Mbps complementaire code intoetsen , 2Mbps differentiële kwadratuurfase - shift keying en 1Mbps differentiële binaire phase - shift keying . De adapter beschikt ook Wired Equivalent Privacy en WiFi Protected Access encryptie voor gegevensbescherming . Als voor de USB-aansluiting , kan de Linksys Wireless - G een piek data overdrachtssnelheid van 54 Mbps te bereiken .
Milieu Specificaties

De Linksys Wireless - G USB adapter heeft een bedrijfstemperatuur tussen 32 en 104 graden Fahrenheit . Opslagtemperatuurbereik is ideaal -4 tot 140 graden Fahrenheit . Linksys specificeert de niet - condenserende gebruik en opslag vochtigheid bij 10 tot 85 procent en 5 tot 90 procent , respectievelijk .
Maat , Minimale vereisten
p Met een gewicht van 0,35 oz . , iedere Linksys Wireless - G USB-adapter meet 0,83 bij 2,9 bij 0,38 centimeter . De personal computer die de klant van plan is om de adapter te gebruiken met moet niet alleen ten minste een USB -poort , maar ook ten minste een 400 - MHz processor , 128 MB systeemgeheugen , CD-ROM drive en draaien op het Microsoft XP of Vista besturingssysteem .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je het geheugen voor mijn …
·Wat voor soort Graphics Driver…
·Hoe laag Density Laptop Identi…
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Definitie van een Printed Circ…
·Hoe te Sommige van mijn RAM ge…
·Hoe te Integrated Graphics sne…
·Verschil in C3 en C2 voor Phen…
·De specificaties van een ASUS …
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe te printcartridges uitlijnen voor HP…
·Hoe te Space Get op een CD - ROM 
·Hoe te openen een HP Compaq Laptop 
·Hoe je het RAM vervangen in een MacBook …
·Hoe om te bepalen of een laptop batterij…
·Hoe herken Welke zijde van een harde sch…
·Kan niet Installeren Audio Drivers op DC…
·Hoe Set Up Small Business Server 2008 
·Basis Informatie over Computer UPS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com