Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe kan ik een draadloze kaart in een pc
een draadloze kaart installeren in uw computer is een van de makkelijkste manieren om ervoor te zorgen dat je krijgt het meeste uit uw systeem . Draadloze kaarten maken het gemakkelijk kunt aansluiten op zowel de thuis -en zakelijke netwerken , waardoor het delen van bestanden en printers delen , alsmede het verschaffen van de mogelijkheid om andere randapparatuur communiceren met de computer . Hoewel het lijkt misschien een lastige taak , het installeren van de kaart is eigenlijk een vrij eenvoudig en ongecompliceerd proces . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Aardingspolsband
Installatie CD
Wireless PCI kaart
Toon Meer Aanwijzingen
1

Lees de handleiding die meegeleverd wordt de draadloze kaart . Er zullen belangrijke informatie bevatten , inclusief de vraag of alle software nodig voor het installeren van de kaart te worden geïnstalleerd . Kopen van 2

Maak een systeemherstelpunt voordat u de PCI -kaart . Om dit te doen , ga naar het menu " Start " , klik op " Accessoires " en vervolgens "System Tools . " Klik op het tabblad " Systeemherstel " . Zodra het Systeemherstel programma heeft geopend , klikt u op de knop met de tekst " systeemherstelpunt . " Dit zal u toelaten om terug te keren naar een vorige setup in het geval dat u een probleem ondervinden bij de installatie van de kaart .

Schakel de computer 3 . Zorg ervoor dat u de "Shut Down" -optie op uw systeem gebruiken . Op deze manier , wanneer u de computer opnieuw te starten , zal het volledig opstarten , opsporen van een nieuwe hardware en software die mogelijk zijn geïnstalleerd . Als extra voorzorgsmaatregel om veiligheidsredenen , haalt u de computer uit het stopcontact of het stopcontact .
4

Zet de aardingsbandje op je pols en raken een deel van de computer . Hiermee wordt voorkomen dat eventuele statische opbouw van invloed zijn op de gevoelige elektronische onderdelen van de computer .
5

Open de behuizing van de computer , dat is de buitenkant van de computer . Als u niet zeker weet hoe u uw computer te openen , met de fabrikant voor specifieke informatie . Veel computers zullen schuift open van het zijpaneel , maar sommige modellen vereisen schroeven aan de achterkant van de computer worden verwijderd . Indien geen schroeven worden verwijderd , zorg ervoor om ze op een veilige plek , zodat u ze later gemakkelijk te lokaliseren .
6

Zoek een leeg PCI slot --- een lange sleuf die circuits heeft op weerszijden van de groef waar de kaart zal gaan inch Als u niet zeker weet welke sleuf is het PCI-slot , zoek de sleuf die dezelfde lengte heeft als de PCI draadloze kaart . Met een stevige druk , maar zonder de kaart in het PCI-slot , drukt u op de kaart naar beneden totdat u voelt dat vestigen in stand. Zorg ervoor dat de draadloze kaart antenne , aan de bovenkant van de kaart, die omhoog wijst .
7

Sluit de zaak en de computer opnieuw op . Voor sommige draadloze kaarten , zult u worden geïnstrueerd om te zetten in een operationele cd die met de kaart , die alle nodige drivers installeren en upgraden kwam .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je het moederbord vervange…
·Soorten en hoeveelheden van Co…
·Wat is System bussnelheid ? 
·Hoe te Voeg Computer Memory Al…
·GeForce 512MB Vs . GeForce 880…
·Hoe maak je een Jumper in een …
·Hoe de PC Card Slot Bepaal op …
·Dell Moederbord Capaciteiten 
·Hoe moeilijk is het om geheuge…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe krijg ik mijn computer op te sporen …
·Wat te doen als mijn Kindle 2 Crashed 
·Waarom is de Light op mijn USB Flash Dri…
·Hoe te werken met Slave en Master Harde …
·Hoe te grote RAR bestanden Installeren o…
·Primaire aandrijving Vs . Secundaire Dri…
·Kan ik gebruik een iPad Wi - Fi met een …
·Hoe een notebook scherm Vervang 
·Hoe kan ik een laptop 's Memory Test 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com