Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Nadelen van een Intel processor
Een van de belangrijkste producenten van computerchips voor personal computers is in Californië gevestigde Intel Corporation . Intel is een bekende naam voor tientallen jaren , het voeden van een aantal van de meest geavanceerde computers met een Pentium , Core en Xeon -chips . Er zijn echter ook nadelen aan het gebruik van bepaalde Intel-chips dat computerfabrikanten en kopers moeten overwegen . Prijs

Een nadeel van Intel-processors is de prijs . Als een zeer herkenbare merknaam , Intel's producten verkopen vaak voor meer dan vergelijkbare collega's uit minder bekende microprocessor makers . Daarnaast kunnen nieuwe Intel processors een hogere prijs vragen , vallen om meer concurrerend niveau slechts een keer heeft het bedrijf een nog nieuwere chip geïntroduceerd . Dit kan drijven de kosten van nieuwe computers en maak oudere modellen met Intel-chips minder aantrekkelijk voor budget - georiënteerde kopers .
Beschikbaarheid

Net als Intel-processors kan de vraag naar een prijs premie , kunnen nieuwe modellen moeilijk te verwerven in grote hoeveelheden zijn. Dit geldt vooral voor processors bedoeld voor gebruik in populaire consumenten desktop -en notebook computers , met veel verschillende computerfabrikanten concurreren om dezelfde beperkte voorraad van processors . Als fabrikant , met een beroep op Intel -processors kan de introductie van nieuwe modellen aan het publiek uit te stellen .
Stroomverbruik

Terwijl Intel doet procude een lijn van processors voor notebook computers die relatief weinig stroom verbruikt , ook de andere modellen die bestemd zijn voor desktop computers gebruiken een aanzienlijke hoeveelheid elektriciteit . In combinatie met de kracht nodig heeft voor de fans of een vloeistof-koelsysteem pomp , kan dit een computer met Intel-chips op een grote hoeveelheid elektriciteit verbruiken veroorzaken , het verhogen van de operationele kosten en het bijdragen aan spanning op het elektriciteitsnet .
< br > warmte

ander probleem
met enkele Intel-processors , zoals de Core 2 Duo , is warmte . Sommige van Intels krachtiger multicore processors produceren een grote hoeveelheid warmte , die meerdere ventilatoren voor koeling . Naast de eerder genoemde energieverbruik , kan warmte de duurzaamheid van de processor verminderen of maak een notebook computer onaangenaam warm aanvoelt .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je Creative Audigy 2 verwi…
·eMachines T3958 Moederbord Spe…
·Radeon 7000 Specificaties 
·Hoe je RAM toe aan Desktops 
·Hoe te Sprekers Koppel op een …
·Hoe het opzetten van een ASUS …
·Kan RAM worden geïnfecteerd d…
·Hoe maak je een SCSI controlle…
·Hoe te Sound Drivers Test 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
  Hardware Articles
·Hoe installeer ik een 1370 Wireless Card…
·Wat is een computer Micro Chip 
·Wat zijn de twee SATA- kabels op een har…
·Hoe de microfoon uitschakelen op een Mac…
·Hoe te Formatteer de Windows XP harde sc…
·Definitie van Digitizer Tabletten 
·Hoe kan ik een ISO installeren op een Fl…
·Wat is de levensduur van een laptop batt…
·Hoe kan ik video's e-mail van een Philip…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com