Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
GeForce4 TI 4400 Specificaties
Als Silicon Valley gebaseerde videokaart gigant Nvidia introduceerde de GeForce4 Ti 4400 in 2002 , computer gaming ontdekte een mid - range geprijsd , relatief snel beeldschermadapter . Gelegen tussen de high-end GeForce4 Ti 4600 model en de koopje geprijsde GeForce4 Ti 4200 , de 4400 aan populariteit gewonnen onder de gamer publiek toen veel merkten de prestaties van het toestel werden relatief dicht bij zijn grote broer , de 4600 , tegen een aanzienlijk lagere prijs . De 4400 is uit productie sinds 2004 . Algemeen Prestatiespecificaties

De GeForce4 Ti 4400 is opgebouwd rond de Nvidia NV25 chip , de opvolger van de NV17 en NV20 , dat begin voorlopers van 3D- gaming graphics waren . De 4400 de inzet verhoogd door een verdubbeling van het grootste deel van de output niveaus van zijn voorganger , alsmede het aanbieden van ondersteuning voor twee monitoren . De 4400 maakt gebruik van twee aparte processors voor T & L ( Transformatie , knippen en verlichting ) , waardoor de kaart een fill rate van 1,1 miljard pixels en 2,4 miljard texels , een aanzienlijke stijging ten opzichte van eerdere beeldschermadapters . De 4400 -processor draait op 275 MHz core frequentie geholpen door 128 MB aan DDR RAM . Deze toename in geheugencapaciteit dan de NVidia G3- lijn creëert scherpere 3D beeldvorming en , in combinatie met vier aparte 68 - bit memory controllers , zorgt voor veel coherenter snellere figuur beweging . De 4400 ook verwerkt alle de meest populaire 3D- textuur formaten beschikbaar in 2002 en behandeld visuals van mist vertex , mist bereik en mist tafel scherm realistisch genoeg om lof te trekken uit gamer -dedicated forums .
Systeemvereisten < br >

Zonder twijfel , de GeForce4 Ti 4400 werd gemaakt met de computer gamer in het achterhoofd . De graphics accelerator kaart kan worden geïnstalleerd met een breed scala van besturingssystemen , waaronder Windows 95 , 98 , ME , NT 4.0 , 2000 en XP . De hardware vereist inclusief een CPU met een minimum van 266 MHz kloksnelheid en zo weinig als 64 MB RAM-geheugen .
Gamer voors en tegens

De GeForce4 Ti 4400 gemonteerd op een AGP ( Accelerated Graphics Port ) kaartslot die afhankelijk van de verkoper en moederbord , soms installatie enigszins moeilijk . Het ontbrak ook video in , extensies video /out ( VIVO ) , die extra hardware add -ons in sommige situaties controle . Echter , de GeForce4 Ti 4400 bood een uitstekende prijs- prestatieverhouding en een significante verbetering ten opzichte van eerdere grafische accelerator -kaarten in 2002 met een prijs variërend van $ 250 tot $ 300. Wat het ontbrak in on-board functies kunnen op door flexibiliteit in het aanvaarden van de meeste OpenGL ( Open Graphics Library ) apps van de tijd van de kaart worden toegevoegd . Nvidia ook verkocht de chip voor alle gamers en non - gamers met een voorwaardelijke levenslange garantie . In 2010 , kan gebruikt worden modellen van de 4400 te vinden op veilingsites voor tussen $ 10 en $ 20.

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te Protective Film Verwijd…
·Hoe u de juiste RAM-geheugen v…
·Wat zijn de verschillende soor…
·Hoe je het RAM vervangen op ee…
·Heeft Een SD-kaart niet correc…
·Het verschil tussen desktop en…
·Hoe maak je een Integrated Vid…
·Hoe maak je een Defecte comput…
·Waarom een computer loopt vast…
  Related Articles
Hoe te Geforce4 MX440 videokaart install…
GeForce4 MX Low Profile Videokaart Speci…
Memory Upgrades voor de Dell 4400 
Geforce 3 TI 200 Specs 
Hoe de GeForce4 420 Go Vervang 
Hoe te bespoedigen een Dell Dimension 44…
Hoe de TI 84 Calculator om Logs 
Hoe vindt u het serienummer van een TI C…
Hoe te Overclock de AMD 4400 
  Hardware Articles
·Mijn Apple Wireless Keyboard niet knippe…
·Verschillende klassen van SD-geheugenkaa…
·Hoe ga je controleren hoeveel RAM-geheug…
·Hoe om gegevens te herstellen na Een par…
·Problemen met een HP DesignJet 2500CP pr…
·Hoe de Windows Home Server Krijg tot SAT…
·Hoe je moederbord Drivers Identificeer 
·Inspiron 1525 Oververhitting 
·Hoe maak je een computer Keyboard Cover …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com