Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Dell D610 Memory Upgrade Opties
Een geheugen of RAM , upgrade kan de snelheid van uw laptop en verbetering van zijn multitasking-mogelijkheden . De Dell Latitude D610 ondersteunt tot 2 GB RAM . Als u minder dan deze hoeveelheid RAM geïnstalleerd hebt , kunt u gemakkelijk vinden en voeg meer geheugen voor een goedkope en effectieve upgrade . Proces

Upgraden van het geheugen in uw D610 gaat los een klein paneel aan de onderkant van de laptop en ofwel toe te voegen aan of het vervangen van de geheugenmodules in de twee geheugensleuven geïnstalleerd .

Als zowel van de sleuven zijn al in gebruik , moet u de bestaande modules te vervangen door modules met een hogere capaciteit . Bijvoorbeeld , als je 1 GB RAM , bestaande uit 2 x 512MB modules hebben , zullen beide slots in gebruik , dus de enige manier om te upgraden is om de bestaande modules te vervangen .
Specificatie

De D610 gebruikt SODIMM stijl geheugenmodules en ondersteunt 400 MHz of 533 MHz DDR2 SDRAM -geheugen . U kunt meestal vergewissen de specificatie en de capaciteit van uw bestaande geheugen door op zoek naar een label op de geheugenmodules . Als alternatief geheugen fabrikanten bieden gratis online tools waarmee u details over uw bestaande geheugen opvragen en bekijken zonder uw computer openen .

Het beste is om RAM-geheugen van dezelfde snelheid te installeren , maar het is niet essentieel . Maar als je mix 400 MHz en 533 MHz modules , zullen beide modules draaien op de langzamere 400 MHz snelheid.
Aanbeveling

eerste, vergewissen van de type geheugen dat u al hebt geïnstalleerd , en of u een reserve geheugenslot . Een online memory scanning tool is handig voor dit , zoals de meeste presenteren u met veel upgrade-opties na de scan . U kunt dan kiezen om het geheugen rechtstreeks bestellen bij de leverancier , of noteer de exacte geheugen specificatie en orde van een andere retailer .

U kunt mengen geheugen capaciteit in de twee sleuven , installeren , bijvoorbeeld een 1GB module in een slot en een 512MB module in de andere , maar je krijgt de beste prestaties van het gebruik van een paar van de modules met bijpassende capaciteiten .
Installatie

installeren geheugen is een eenvoudige taak , maar die een cross- head schroevendraaier , maar kunt u de voorkeur om te zoeken naar deskundige hulp als je niet vertrouwd bent met het openen van uw computer

.

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je Direct3D Met de Geode L…
·ECS M825VXX Moederbordspecific…
·Hoe kan ik zien hoeveel RAM PC…
·Hoe Hook Up hoofdtelefoon met …
·Hoe je Creative Audigy 2 verwi…
·Waarom wordt mijn computer Onl…
·Soorten DDR2 Memory 
·Wat is een Chip Extraction Too…
·Wat is een PCI Bridge Device? 
  Related Articles
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Hoe maak je verbinding een Memory Stick …
Hoe de ooVoo op een Dell of een iPad dow…
Verschil tussen Dell Mini & iPad 
Hoe kan ik een Dell C600 -dock gebruiken…
Hoe te openen een Dell 220 Tower Case 
Hoe kan ik open de zaak van mijn Dell Di…
Hoe Hook Up een Dell Precision 370 op ee…
Dell T3500 Moederbord Specs 
  Hardware Articles
·Digital Signage Strategies 
·Hoe naar Pop Off Space Bars 
·Afdrukken in zwart-wit Alleen Met een Le…
·Hoe maak je een HP C4480 -kaartlezer geb…
·Hoe maak je een PC2700 Met een PC3200 Ve…
·Soorten & Snelheden een Processor 
·De voordelen van Unshielded Twisted Pair…
·Instructies over hoe je een computer har…
·Hoe om gegevens van een oude PC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com