Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Voordelen van DDR3
In de wereld van computers , random access memory is een van de belangrijkste statistieken evalueren wanneer het gaat om de algemene prestaties van de machine . Niet alle RAM is gelijk geschapen en DDR3 is een van de meer geavanceerde vormen van RAM-geheugen beschikbaar is . Het bezit een aantal voordelen boven andere soorten RAM . Toegenomen bandbreedte

Een van de belangrijkste voordelen van DDR3 is dat het de potentie heeft om uw computer te voorzien van niveaus een hogere bandbreedte . Met DDR3 RAM , kan de computer up uit te voeren tot 1600 MHz . DDR2 heeft een 4-bits prefetch -buffer , terwijl DDR3 heeft een 8 bit prefetch -buffer . Hierdoor kan de computer uit te voeren met hogere snelheid en een betere prestatie van, vergeleken met de DDR2 RAM . DDR2 heeft een effectief bereik van 400-800 MHz , terwijl het DDR3 heeft een bereik van 800-1600 MHz .
Neder Macht

Een ander voordeel van het DDR3 RAM is dat het vereist minder energie dan DDR2 . Hoewel dit een groot probleem voor sommigen misschien niet , het kan levensduur van de batterij te verbeteren bij het gebruik van een laptop . Dit betekent dat u in staat om te werken op uw laptop langer zonder te hoeven maken over de stekker in de muur zal zijn . DDR3 kan maar liefst 30 procent minder stroom dan wat DDR2 vereist om te werken onder normale omstandigheden vereisen .
Werkt Koeler

Als u investeert in DDR3 RAM in plaats van DDR2 , uw systeem heeft ook het potentieel om koeler te bedienen . Dit betekent dat het werkt bij een lagere temperatuur en is minder kans op problemen voor de andere componenten in de computer veel eten of veroorzaken . Dit gebeurt omdat de RAM heeft om minder spanning aan het werk te gebruiken . Omdat het vereist minder volt , het genereert ook minder warmte door het operationele proces . Niet alleen efficiënter werken , het minimaliseert ook het belang van het hebben van een ventilator in de computer .
Overwegingen

DDR3
is aanzienlijk verbeterd op bestaande DDR2 -technologie . Hoewel het beter presteert en werkt bij lagere temperaturen , sommige computerfabrikanten nog steeds rekenen op DDR2 RAM . Dit is omdat het minder duur , nu DDR3 beschikbaar . Wanneer u een goedkopere computer te kopen uit de winkel , kan je het krijgen van DDR2 . Zelfs als de andere statistieken zijn hetzelfde , kan het verschil tussen DDR2 en DDR3 significant zijn voor u als gebruiker .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·De geschiedenis van de Pentium…
·Kan Grafische chips worden ver…
·PC1600 Vs . PC2100 
·Hoe maak je van een computer v…
·Hoe je RAM -geheugen in Window…
·SD Card Socket Specs 
·Hoe het opzetten van een ASUS …
·Hoe maak je een Northbridge Ch…
·Voordelen & Nadelen van Ddr Di…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Flash Drive Reinitialize…
·Hoe uit elkaar te halen een Toshiba A65 
·Hoe je Boot uitschakelen PXE 
·Hoe maak je een schijfstation met behulp…
·Hoe de IntelliMouse naar Bluetooth insta…
·Symptomen van een Bad drum in een laserp…
·Hoe maak je een VGA Device Driver Instal…
·Hoe te Gooi Floppy disks 
·Handmatig reinigen Printer Heads 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com