Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Symptomen van een Bad drum in een laserprinter
De drum in een laserprinter is een cilinder - vormige eenheid die bekeerlingen en opdrukken digitale gegevens van de computer op papier . De unit is vervangbaar en aanwezig in alle laserprinter merken en types , waaronder zwart-wit en kleur modellen . Wanneer de trommel begint te mislukken , het geeft veelbetekenende symptomen . Het belangrijkste symptoom is een vermindering van de afdrukkwaliteit . Drum leven verschilt van printer tot printer . Vlekken

Een symptoom van een slechte drumkit is blanco plekken op een afgedrukte pagina . De vlekken kunnen rond, vierkant of vreemd gevormde zijn en lijken willekeurig door een pagina . De vlekken kan wel of niet op alle pagina's van een document met meerdere pagina . De vlekken zijn het gevolg van gebieden op de trommel naar beneden dragen en niet in staat om toner te accepteren om de inprenting proces te voltooien .
Lines

De tweede symptoom van een slechte trommel is een of meer witte lijnen afgedrukt op een pagina . De lijnen kan continu , verticaal of horizontaal , of slechts op een deel van de pagina . De lijnen kunnen ook op elke afgedrukte pagina verschijnen elke keer dat de trommel passeert een specifieke sectie . Beide lijnen en vlekken kunnen ook samen verschijnen op uw document .
Low - kwaliteit afbeeldingen

Het derde symptoom is onduidelijk en vage foto's . De beelden , samen met de tekstelementen op een pagina , kan ook ontbreken in specifieke secties. Als de trommel blijft mislukken , zal meer afbeeldingen en tekst elementen beginnen te verdwijnen en kijk ongedefinieerd . U kunt ook afbeeldingen opmerken met lijnen en vlekken overal hen.
Toner Issues

Een slechte drum brengt ook extra toner op de afgedrukte pagina's . Vlekken van toner kan willekeurig verschijnen door een pagina of alleen op de bovenste of onderste gedeelte van de pagina . De overmaat toner wordt door de trommel niet kunnen toner houden . De toner valt vanwege versleten plekken op het apparaat . Na verloop van tijd , zal de overtollige toner helemaal een document bevlekken zoals het verlaten van de laser printer .
Tips

Wanneer een of meer symptomen verschijnen , vervang drum uw laserprinter 's om overtollige toner en andere symptomen te houden van invloed zijn op uw documenten . Overtollige toner lozing vervuilt ook rollen , de fuser en transfer belt binnenkant van uw laserprinter alsmede alle papier opgeslagen in papierladen van de printer . Vervangende drum units zijn beschikbaar rechtstreeks van de fabrikant van uw printer , kantoor aanbod en computerwinkels . De units zijn ook beschikbaar via online afdrukken en computerbenodigdheden verkooppunten .

Previous: Next:
  computer Printers
·Canon MF6530 Vs . Canon MF6540…
·Hoe te printkop fouten te repa…
·Hoe kan ik scannen van een pri…
·Hoe maak je foto's op een HP P…
·Hoe je HP Photosmart C4280 ink…
·Hoe te Refill de HP 28 Inkjet …
·Hoe te USPS etiketten op een Z…
·Waarom een Canon IP3500 Printe…
·Hoe kan ik een Dell- printer t…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·How to Get App Reviews voor de iPad 
·Hoe word je gecertificeerd Met Dell prod…
·MacBook 15 Specs 
·Waarom heeft de Output Audio op mijn Del…
·Zo plaatst een Mouse Driver 
·Wat zijn de kenmerken van een handheld c…
·Hoe te Dim een HP laptop scherm 
·HP 4200C Scanner Specs 
·Hoe CD 's /DVD's branden met een laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com