Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Asus M2A -VM HDMI moederbord Problemen
De Asus M2A - VM beschikt over een geïntegreerde digitale video-interface -aansluiting en een video graphics array -aansluiting . Hoewel de DVI -aansluiting kan de computer uitgang digitale video , is er geen ondersteuning high - definition video . Om een high - definition multimedia interface met de Asus M2A - VM gebruiken, moet u een HDMI grafische kaart te installeren op de PC . Maar problemen kunnen optreden als de grafische kaart is niet correct geïnstalleerd op het moederbord of als het moederbord is niet goed geconfigureerd . Hardware Configuration

De Asus M2A - VM is voorzien van een ingebouwde grafische kaart . Indien de geïntegreerde kaart niet is uitgeschakeld in de basis /input output system , zal de HDMI- poorten op de dedicated grafische kaart niet werkt . De BIOS , gebruikt door te drukken " Ctrl ", " Alt " en " Del " bij het opstarten , is een low - level applicatie die hardware configuratie-instellingen bevat . Om de geïntegreerde grafische kaart uitschakelen , starten om de BIOS , en navigeer naar de "Advanced " scherm. Ga naar de Onboard Device menu Configuratie . Met behulp van de " Plus " en "min" toetsen , veranderen de primaire beeldschermadapter aan " PCIex . "
Ontbrekende Driver

Het besturingssysteem maakt gebruik van een device driver of software driver , om te communiceren met de HDMI grafische kaart aangesloten op de ASUS M2A - VM moederbord. Als de driver voor de oude grafische kaart nog niet is verwijderd , zal het interfereren met de driver voor de nieuwe grafische kaart . De driver voor de nieuwe grafische kaart moet ook worden geïnstalleerd op het besturingssysteem voordat de speciale kaart is geïnstalleerd op het moederbord , anders zullen conflicten ontstaan ​​. Tot de OS herkent het stuurprogramma voor de nieuwe grafische kaart , zal het niet herkennen van de HDMI mogelijkheden van de kaart . Installeer de inhoud van de software-cd - verpakt met de grafische kaart - tot het OS voor het toevoegen van de grafische kaart van de PC
Loose Connection

aan de rand van de grafische kaart zijn koperen contacten die passen in de PCI Express -sleuf . De contacten een verbinding tussen de kaart en het moederbord , waardoor de geïntegreerde schakelingen op de kaart te communiceren met de Asus M2A - VM . Als de contactpunten niet volledig in de PCI -sleuf Expression zijn geplaatst , kan de computer de kaart niet detecteert , of de computer kan af en toe het signaal van de monitor te verliezen. Schakel de computer uit , verwijder de case cover , koppelt u het netsnoer , en vervolgens een licht schijnen op de uitbreidingskaart . Als de connector aan de rand van de kaart zichtbaar is , het is niet volledig geïnstalleerd om de M2A - VM .
Missing Stroomkabel

meeste HDMI grafische kaarten is vereist een 6 - pins power connector . Sommige kaarten vereisen twee 6 - pins aansluitingen . Op het moment van publicatie , de meeste voedingen bieden ten minste een 6 - pins connector , maar niet allemaal . Als de computer niet aan de grafische kaart detecteren , controleren op connector slots op de kaart. Als de PSU niet de benodigde power connectors hebben , vinden twee Molex power connectors , bevestig dan een Molex naar 6 - pins adapter aan op de connectoren . Steek de 6 - pins kabel in het stopcontact sleuf op de grafische kaart .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe kan ik een MSI Wind Proces…
·Hoe om te achterhalen hoeveel …
·Hoe maak je een videokaart 's …
·Hoe je PCI - X- slots 
·De voordelen van Moederborden 
·Radeon HD 3650 specificaties 
·Dingen om te overwegen wanneer…
·Zal gebufferde Memory Work in …
·Hoe te verbinden 2 Wire System…
  Related Articles
Hoe de iPad converteren naar HDMI 
IPad Vs . Asus Eee 
Hoe krijg ik HDMI-audio te werken op mij…
Hoe je HDMI audio activeren op een Ati 4…
Hoe te identificeren een Asus grafische …
Hoe maak je een Asus videokaart bijwerke…
Hoe maak je een Asus Videokaart Identifi…
Hoe maak je een Asus laptop videokaart u…
Welke videokaart voor een ASUS M3A78 AM2…
  Hardware Articles
·Wat zijn Persoonlijke handheld computers…
·Hoe maak je een Stylus CX6400 Problemen 
·Hoe het opzetten van een computerbeeldsc…
·Instructies over hoe u een HP Pavilion 6…
·Hoe maak je een digitale camera geheugen…
·Hoe om afbeeldingen Off van Facebook te …
·SD Card Block Maten 
·Best Quality Brands van Portable Laserje…
·Hoe een HP Scanjet 4890 Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com