Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Dingen om te overwegen wanneer het geheugen uitbreiden
Als je de neiging om meerdere applicaties tegelijk draaien op uw computer of openen en wijzigen van grote bestanden zoals audio -en video- projecten , kunt u vinden dat uw computer pauzes of stottert als Windows overdraagt ​​gegevens naar het systeemgeheugen vanaf de harde schijf . Extra geheugen plaatsen kan uw computer geven extra tijdelijke opslagruimte met werken in veeleisende gebruiksscenario's , maar het geheugen moet van het juiste type , snelheid en capaciteit voor uw computer . Geheugen Type en Snelheid

Computer geheugen
is geclassificeerd volgens zijn soort - zoals DDR3 - SDRAM - en zijn snelheid , zoals PC3 - 10600 . Bij de aankoop van het geheugen voor uw computer , kopen geheugen van hetzelfde type als - en beoordeeld op dezelfde snelheid of sneller dan - wat momenteel geïnstalleerd . Voor de beste kans op een succesvolle upgrade , moet al het geheugen in de computer hebben dezelfde nominale snelheid
besturingssysteem van de Grenzen

Als op uw computer een 32 . - bits versie van Windows , de maximale hoeveelheid geheugen dat het besturingssysteem kan gebruiken is 4GB . Dit geldt ook voor het geheugen van uw videokaart . Daarom, als u op een computer met 32 - bits Windows 4GB RAM te installeren , zal het besturingssysteem melden dat een lager aantal - zoals 3.25GB - is beschikbaar voor gebruik . Computers met 64 - bits versies van Windows zijn niet onderworpen aan deze limiet .
Computer Grenzen

Uw computer kan een hardware beperking hebben dat caps het maximumbedrag van het geheugen die u kunt installeren . Bijvoorbeeld , volgens de officiële specificaties van Dell , de maximale hoeveelheid geheugen die de XPS M1210 notebook ondersteunt is 4GB , ongeacht of het geïnstalleerde besturingssysteem 32 - bits of 64 -bits . Online voor de specificaties van uw computer te controleren alvorens te kopen geheugen , kunt u vinden dat het geen ondersteuning biedt het bedrag dat u wilt installeren . Als u probeert om meer geheugen te installeren dan de computer ondersteunt en de upgrade mislukt, de producent is het onwaarschijnlijk om hulp te bieden .
Bestaande Memory

Als van al uw computer geheugenslots vol zijn , moet u het bestaande geheugen verwijderen om meer toe te voegen . Bijvoorbeeld , als uw computer beschikt over twee geheugensleuven en elk heeft een 1GB module geïnstalleerd , moet u twee modules aanschaffen met een capaciteit van ten minste 2 GB om te eindigen met meer geheugen na de upgrade dan wat uw computer heeft momenteel .
< Br >

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe om te controleren Graphics…
·Hoe maak je een 4 pin AUX aans…
·Moederbord compatibiliteit met…
·7600 GS Vs . 6800 GS 
·Fundamentele verschillen van G…
·Hoe de CMOS resetten op een HP…
·Hoe te GeForce 8600 Install 
·Het verschil tussen DDR , DDR2…
·Hoe maak je een MSI moederbord…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe vindt u een serienummer op een CPU 
·Wat is het verschil tussen een SATA hard…
·Hoe de Presario repareren 2100 Power Jac…
·Hoe je je bookmarks synchroniseren met e…
·Hoe maak je een PCI seriële poort toe 
·Hoe maak je een moederbord Problemen 
·Hoe maak JPG Kleinere op Macbook 
·Hoe maak je een Car Computer Wire 
·Hoe een eMachines moederbord Vervang 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com