Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Grafische kaart Limits & CPU Usage
De beperking van uw grafische kaart is niet een gewoon beantwoorde vraag , want er is geen over - the- board antwoord , het hangt af van het type videokaart je eigen en de specificaties van uw computer . Echter , er zijn bepaalde beperkingen aan de manier waarop grafische kaarten kunnen toegang krijgen tot de CPU . Dit hangt volledig af van de bouw van de grafische kaart , en of is er een dedicated graphics processing unit geïnstalleerd . Grafische Soorten Card

Er is meer dan een soort grafische kaart - en niet alleen in de zin dat men beschikt over een DVI-poort en de andere heeft HDMI . Sommige moederborden hebben geen grafische kaart helemaal nodig . Het is te verwachten dat oudere en meer basic computers hebben moederborden met ingebouwde VGA-of DVI-poorten voor monitoren , voor casual computergebruikers , dat is zelden een probleem . Vanaf daar , u elementaire grafische kaarten , die enkele ingebouwde RAM en meer poortopties hebben . High - end grafische kaarten zijn groter en meer gedefinieerd . Deze omvatten kaarten die worden geleverd met ingebouwde ventilatoren , verschillende Gigabyte aan RAM-geheugen en de GPU speciaal ontworpen voor de taak van het renderen van 3D- graphics . Gamers en ingenieurs zijn het meest waarschijnlijk deze intensere grafische kaarten nodig .
Integrated Graphics en CPU

Als uw computer gebruik maakt van geïntegreerde graphics , betekent dit dat het deelt de last van de videoverwerking met uw on - board RAM en je CPU - in tegenstelling tot de videokaarten die een GPU en toegewijde RAM hebben . Hoewel deze oplossing goed is voor casual gebruik , zullen de prestaties van uw spel en de pc te verlagen tijdens het uitvoeren van grafisch - intensieve spellen of taken , veel video - intensieve programma's mogelijk niet goed weergegeven met geïntegreerde graphics
.
GPU

de GPU neemt de last van destructie graphics van de CPU en is meer speciaal ontworpen voor de taak van het renderen van 3D- graphics . GPU is aanwezig in videokaarten die ook ingebouwde RAM , zodat wanneer je een game of video - intensieve taak uit te voeren , is het minder van je systeembronnen en meer van de videokaart trekt . Dit betekent niet dat de CPU niet wordt gebruikt , alleen dat het verlicht de belasting algemeen.
GPU Versus CPU

GPU eigenlijk hebben beduidend meer pure kracht dan CPU's bij gebruikt in bepaalde toepassingen, vooral visuele , wiskundige en wetenschappelijke toepassingen . Dit verschil varieert van 14 keer meer energie dan CPU in een Intel -test en tot 100 keer sneller , volgens de Nvidia medewerkers . Dat betekent niet dat de GPU de computer kan draaien - in feite , zouden de meeste programma's belangrijke technische wijzigingen nodig om te draaien op een GPU . Een deel van dit is omdat tijdens een GPU blinkt uit in het omgaan met meerdere taken tegelijk , als onderdeel van de noodzaak van het renderen van complexe grafische processoren zijn ontworpen om sequentiële taken af ​​te handelen . High - end computers zijn gebouwd met beide soorten verwerkingseenheden , om beide soorten taken met gemak verwerken .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe Computer Processoren wijzi…
·Hoe te Overclock een AMD Athlo…
·Hoe om afbeeldingen te downloa…
·Hoe te Gooi oude computer Vide…
·Hoe kan ik een 32 - bits OS te…
·Toegang tot een Smart Card Rea…
·Hoe maak je een computer Start…
·Wat is een FSB op een moederbo…
·Hoe maak je een RAID-controlle…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Hoe maak je een iPad Get SIM -kaart 
De iPad Limits 
Offline Caching Limieten voor de iPad 
Hoe de iPad werken met een andere SIM -k…
Hoe kan ik uitwerpen van een SIM -kaart …
Kan de SIM -kaart worden verwijderd in e…
De grootte van een SIM -kaart voor een i…
  Hardware Articles
·Hoe om gegevens van een oude PC 
·Hoe u de Bluetooth-functie op je laptop 
·Hoe te openen BIOS -instellingen op een …
·De HP 49G is een krachtige grafische rek…
·Hoe kan ik Reboot mijn HP Pavilion 6736 …
·Lijst van Alienware Models 
·Hoe kan ik een Brother -printer kopen 
·Hoe de inktpatroon wijzigen op een Epson…
·Hoe om tv te kijken op een pc gebruiken …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com