Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe om bestanden te kopiëren van een SDHC-kaart met een PC
Secure Digital ( SD ) -kaarten worden gebruikt voor het opslaan of vastleggen van documenten , foto's , video's en films . Ze komen in drie capaciteiten : SD , die plaats biedt aan 2 GB , SDHC ( High Capacity ) , die 4GB aan 32GD en SDXC ( Extended Capacity ) houdt , met een capaciteit van 32GB tot 2TB . De SDHC-kaart is verkrijgbaar in standaard , mini- of micro grootte. De snelheid klasse van SDHC invloed op wat je kunt doen met de kaart, het hoogste niveau , de zogenaamde UHS - 1 , kunt u real -time uitzendingen opnemen en vastleggen van grote video's . Bestanden overbrengen van de SDHC- kaart naar uw pc is niet moeilijk . Als uw pc niet over een ingebouwde reader , veel kaartlezers zijn beschikbaar voor aankoop . Instructies
Document kopiëren Bestanden rechtstreeks op uw pc
1

Bepaal of uw pc heeft een ingebouwde SD -kaartlezer door onderzoek van de machine zelf . Als je een slot voor een SD-kaart , meestal gelegen aan de voorzijde van de computer , plaats de kaart . Kennis te nemen van de stationsnaam op de AutoPlay pop - up venster kopen van 2

Klik op " Map openen om bestanden te bekijken . " Markeer de bestanden die u wilt kopiëren ; . De "Ctrl" toets ingedrukt terwijl markeren om meerdere bestanden te selecteren.

Sleep of kopieer 3 en plak de gemarkeerde bestanden naar uw computer .
Afbeelding kopiëren bestanden rechtstreeks naar uw PC
Goedkope 4

Bepaal of uw pc heeft een ingebouwde SD -kaartlezer door onderzoek van de machine zelf . Als je een slot voor een SD-kaart , meestal gelegen aan de voorzijde van de computer , plaats de kaart . Kennis te nemen van de stationsnaam op de AutoPlay pop - up venster .
5

Kies " Foto's importeren " en klik op "Opties" in het pop - up venster te kiezen waar uw bestanden op te slaan op uw pc en hoe en wat om uw bestanden te noemen. Check "Open in Windows Fotogalerie " als u deze wilt gebruiken om uw foto's te bewerken .
6

Klik op ' Bekijk Foto's ' als je wilt kijken naar uw foto's voordat u ze importeert . < br >
Document kopiëren bestanden over naar uw pc met behulp van een USB - kaartlezer /schrijver
7

Aankoop van een USB-kaartlezer /schrijver uit bedrijven zoals SanDisk , Kodak , of Hoofd van het toestel om uw bestanden over te zetten als u een computer zonder een interne kaartlezer of als uw reader is niet compatibel met de SDHC- standaard . De meeste van deze lezers ondersteunen alle formaten en kan de snelheid van uw file - kopieerproces .
8

Plaats uw SDHC- kaart in de lezer . Sluit een USB -kabel om de kaartlezer , meestal meegeleverd met de lezer , en steek het andere uiteinde van de USB -kabel in uw computer . Kennis te nemen van de stationsnaam op de AutoPlay pop - up venster .
9

Klik op " Map openen en bestanden weergeven " als je bestanden zijn documenten . Markeer de bestanden die u wilt kopiëren , de "Ctrl" toets ingedrukt terwijl de nadruk om meerdere bestanden te kiezen
10

Sleep of kopieer en plak de gemarkeerde bestanden naar uw computer
. .
Kopieer beeldbestanden naar uw pc met behulp van een USB - kaartlezer /schrijver
11

Aankoop van een USB-kaartlezer /schrijver uit bedrijven zoals SanDisk , Kodak , of Hoofd van het toestel om uw bestanden over te dragen indien heb je een computer zonder een interne kaartlezer of als uw reader is niet compatibel met de SDHC standaard . De meeste van deze lezers ondersteunen alle formaten en kan de snelheid van uw file - kopieerproces .
12

Plaats uw SDHC- kaart in de lezer . Sluit een USB -kabel om de kaartlezer , meestal meegeleverd met de lezer , en steek het andere uiteinde van de USB -kabel in uw computer . Kennis te nemen van de stationsnaam op de AutoPlay pop - up venster .
13

Kies " Foto's importeren " en klik op "Opties" in het pop - up venster te kiezen waar uw bestanden op te slaan op uw pc en hoe en wat om uw bestanden te noemen. Check "Open in Windows Fotogalerie " als u deze wilt gebruiken om uw foto's te bewerken .
14

Klik op ' Bekijk Foto's ' als je wilt kijken naar uw foto's voordat u ze importeert . < br >
Problemen
15

controleren om ervoor te zorgen dat uw computer voldoet aan de normen voor uw SDHC -kaart . Downloaden Hotfix (link in Resources ) als u werkt met Windows XP en uw SDHC kaart heeft een capaciteit van meer dan 4 GB . Zonder Hotfix zult u niet in staat zijn om de kaart te gebruiken met uw computer. Download Windows Service Pack 2 als je Vista draait met Service Pack 1 en de SDHC- kaart wordt niet herkend .

Controleer compatibiliteit 16 tussen uw toestel en de SD-kaart . De apparaten zijn neerwaarts compatibel , zodat u een SDHC -kaart kan zetten in een SDXC -apparaat . Echter , de kaarten niet , dus niet een SDHC kaart in een SD -apparaat .
17

Zorg ervoor dat uw SD-kaart is ontgrendeld als je wilt om het meer dan een keer te gebruiken . Kijk voor de metalen schuif aan de linkerkant van de kaart, schuif deze omhoog om deze te ontgrendelen
18

Zorg ervoor dat u de kaart uit te werpen voordat u deze uit uw computer of kaartlezer . . Klik op de knop Start van Windows , klik op " Computer " en zoek de stationsletter van uw SDHC-kaart . Rechtermuisknop op de stationsletter en klik op "Eject " op het contextmenu om de kaart veilig te verwijderen . Doet u dit niet doet, kan ertoe leiden dat u alles op de kaart verloren of beschadigd raken .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe maak je een RAM Chip Fix 
·Hoe de Power LED op een MSI mo…
·Hoe je het RAM -geheugen verva…
·Hoe maak je een SD-geheugenkaa…
·Asus M2N61 - AX moederbord Spe…
·Hoe naar Power een computer fa…
·Hoe je het geheugen in de Dell…
·Compatibele geluidskaarten voo…
·Hoe verhoog ik videogeheugen i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je inktcartridges controleren op een…
·Hoe te iShell Run op een TI - 86 
·Hoe maak je een Broksonic HDTV Haak op e…
·De USB Disk Drive Zal niet tonen in Wind…
·Hoe kan ik een Toshiba Tecra terugzetten…
·Hoe te 3X5 Flash Cards Print 
·Hoe de Sound Driver Reparatie van een co…
·Hoe te Rescue & Recover een vergeten in …
·Dell Moederbord Identificatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com