Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
De USB Disk Drive Zal niet tonen in Windows XP
Niet alleen USB -poorten kunnen gegevens worden uitgewisseld tussen een computer en een USB-apparaat , de havens ook de overdracht een kleine hoeveelheid stroom van de computer naar het apparaat . Wanneer het USB-apparaat is aangesloten op een computer , het een stroomcircuit voltooit . De "auto - herkennen " features kicks in zodra de computer begint de overdracht van de macht aan het USB-apparaat en het lezen van gegevens uit het. Maar , soms uw Windows XP- besturingssysteem kan niet aan een USB herkennen . Het probleem kan worden verholpen met een paar eenvoudige stappen voor probleemoplossing . Instructies
1

Steek uw USB- schijf in een andere USB-poort . Als je het hebt aangesloten op een USB- poort aan de voorzijde of zijkant van de computer , probeer dan de stekker in een poort aan de achterkant van de computer . Kopen van 2

Start de Windows Device Manager . Klik met de rechtermuisknop "Deze Computer " icoon op het bureaublad en selecteer "Eigenschappen " uit het menu dat verschijnt . Klik op het tabblad " Hardware " in het menu Eigenschappen en klik vervolgens op "Device Manager " onder het tabblad .
3

Klik op ' Actie ' aan de bovenkant van het menu en selecteer "Scan voor hardware veranderingen . " Start de computer opnieuw wanneer de schijf is nog steeds niet herkend door Windows .
4

Start de Register-editor als een herstart het probleem niet is opgelost . Open het vak Uitvoeren in het menu Start . Typ 'regedit' in het vak Uitvoeren en klik op "OK . "
5

Navigeer aan de sleutel " USB " in het register . Klik op de toets " HKEY_LOCAL_MACHINE " , klik op " Systeem ", klik op " CurrentControlSet , " klik " Services en klik vervolgens op de " USB "-toets .
6

Klik op de " Edit " kop aan de bovenkant van de register-editor . Navigeer naar beneden om de "New" optie onder het kopje Bewerken en klik vervolgens op " DWORD . " Een nieuwe DWORD-waarde zal worden toegevoegd in het venster rechts --- naam van de waarde ' DisableSelectiveSuspend . "

7

terug naar het menu " Bewerken " en selecteer vervolgens de optie "Wijzigen" . Voer "1 " als de waarde en klik vervolgens op "OK". Sluit de register-editor .
< br >

Previous: Next:
  PC Computers
·Lijst van Default File Associa…
·Lijst van DirectX 9 Grafische …
·Hoe maak je verbinding een nie…
·Hoe bewaart & Move Computers 
·Hoe je grote bestanden zoeken 
·Hoe maak je een HP printer dri…
·Hoe maak je een Compaq PC2 Res…
·Verwijderen van Twain Drivers …
·Hoe maak je een One Teraflop C…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Linksys draadloze USB Ada…
·Hoe het aansluiten van een muis en toets…
·Verbinding maken met Web Camera 
·Microcontroller Prestatie 
·Hoe je opnemen om Amplitude Uit een iPad…
·Hoe kan ik opnemen op een Mac mini ? 
·Hoe een notebook Power Supply Reparatie 
·Hoe USB Mass Storage gebruiken op een en…
·Definitie van een niet- Mission Critical…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com