Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe om afbeeldingen te downloaden in uw computer met behulp van een SD-kaart
Veel digitale camera's gebruiken SD-kaarten om de beelden die u vastlegt slaan . Na verloop van tijd , kan deze kaart vol raken , dat je ervan weerhoudt snapping meer foto's . Het overbrengen van de inhoud van de kaart naar uw computer bevrijdt niet alleen kaart ruimte , staat het u om te uploaden , delen en afdrukken van uw foto's . Gebruik een interne of externe kaartlezer om de beelden die zijn opgeslagen op je SD -kaart naar uw computer downloaden . Wat je nodig hebt
kaartlezer
Toon Meer Aanwijzingen
Automatisch importeren Alle foto
1

Sluit de externe kaartlezer aan op de computer met behulp van de door de meegeleverde kabel fabrikant , indien nodig . Volg de instructies van de fabrikant over hoe je de kaartlezer installeren als u dat nog niet hebt gedaan . Kopen van 2

Plaats de SD -kaart in de kaartlezer . Het venster auto-play verschijnt .
3

Klik op de " Import Pictures en Video's met Windows " optie in het dialoogvenster . De " Foto's importeren en video's" dialoogvenster verschijnt .
4

Klik op " Import Settings " in de linkerbenedenhoek van het scherm . Standaard Windows importeert alle beelden naar de map " Mijn afbeeldingen " . Als je wilt om ze te importeren naar een andere locatie , klikt u op de knop "Bladeren" gelegen naast de " Import Images To" veld en selecteer de gewenste map .
5

Klik op het drop-down pijlen naast " folder Name " en " File Name " voor de manier waarop u wilt dat Windows naar de map die is gemaakt om de geïmporteerde foto's en de manier waarop u wilt de werkelijke geïmporteerde beelden noem slaan noemen selecteren .

Click 6 de selectievakjes onder " Other Options . " kiezen of te verlaten
7

Klik op ' OK ' om de instellingen op te slaan en terug te keren naar de "Import" dialoogvenster . Als u wilt dat uw wijzigingen ongedaan te maken en terug te keren naar de standaardinstellingen , klikt u op de " Restore Defaults " knop voordat u op " OK".

Type 8 een label voor de foto's , indien gewenst . Typ bijvoorbeeld " Eerste Verjaardag " voor foto's genomen op de eerste verjaardag van uw kind . Windows zal deze tag toepassen op alle foto's die u importeert op dit moment op basis van uw instellingen voor het importeren u eerder hebt ingesteld .
9

Klik op de knop 'Importeren' op de rechterbenedenhoek van het scherm om het te importeren foto's .
handmatig importeren beelden
10

Sluit de externe kaartlezer aan op uw computer met behulp van de door de fabrikant meegeleverde kabel , indien nodig. Volg de instructies van de fabrikant over hoe om de kaartlezer te installeren , als je dat nog niet hebt gedaan .
11

Plaats de SD -kaart in de kaartlezer . Klik op de " Map openen en bestanden weergeven " optie in het dialoogvenster auto-play . Als het venster niet verschijnt , klikt u op "Start " en " Computer " en dubbelklik op het pictogram van uw kaartlezer .
12

Selecteer de foto's die u wilt overbrengen . U kunt klikken om een eigen afbeelding te selecteren of selecteer meerdere foto's door te drukken op de toets " Ctrl " down als u klikt . Als u alle foto's op de kaart te selecteren , druk op de toets " Shift " naar beneden, klik op de eerste foto en klik op de laatste foto vermeld .
13

Overdracht van de geselecteerde foto's door ze naar het pictogram van het slepen gewenste map op uw harde schijf . U kunt ook de knippen en plakken commando's .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je laptop geheugen upgrade…
·Wat zijn PCI apparaten? 
·Problemen met het geheugen uit…
·Hoe maak je een HP moederbord …
·GeForce 6800 Ultra Specs 
·Specs Voor een ATI Rage Pro Tu…
·Hoe kan ik als vervanging van …
·Hoe maak je een CF- kaart te i…
·Hoe u uw computer hebben Meer …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je je eigen robot bouwen 
·Hulp voor een externe tv-tuner 
·Alle audio-en videobestanden die af te s…
·Hoe je het moederbord vervangen zonder v…
·Scannen Met een Dell All - In - One Prin…
·Hoe de Toshiba touchpad uitschakelen 
·Hoe doe ik Refill Lexmark X6575 inktcart…
·Hoe maak je een Apple Remote met een Mac…
·Canon 8800F Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com