Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
De beste manieren om een draadloze router te verhogen voor gebruik buitenshuis
draadloze computernetwerken kan worden aangepast om goed te werken buitenshuis als binnenshuis . De truc om het verkrijgen van een draadloos netwerk te werken over een groter bereik voor gebruik buitenshuis is het opzetten van de werkelijke netwerk zodanig dat de radiogolven bereiken de outdoor gebieden die u wilt gebruiken voor Wi - Fi . Ook is het belangrijk om een wachtwoord beveiligen een outdoor Wi - Fi- netwerk, omdat het gemakkelijker is voor de ongenode gasten te sluipen inch Verbeter Hardware Quality
Een omni - directionele antenne kan niet tot een groot draadloos bereik .

Hogere kwaliteit routers zijn vaak in staat om hun WiFi uitstrekken over een groter bereik dan de lagere kwaliteit , budget routers . De modernere het Wi - Fi-standaard , hoe beter . Bijvoorbeeld , " G " standaard draadloze ondersteunt doorgaans een groter bereik dan " A " of " B " standaard draadloze en " N " standaard ondersteunt doorgaans een groter bereik dan " G. " Echter, er zijn high -powered routers uit de vorige generaties die zijn ontworpen om te zenden en te ontvangen Wi - Fi over veel langere afstanden dan de typische 120 ft Wi - Fi-netwerk . Daarnaast zou de computer die verbinding maakt met het Wi - Fi-netwerk ook profiteren van een draadloze kaart upgrade naar een kaart die een superieure antenne heeft . Apparaten met een superieure antennes kan oppikken Wi - Fi-signalen op plaatsen die andere antennes niet .
Kan Gebruik een Repeater
Routers kunnen worden hergebruikt als repeaters .

Draadloze routers hebben een beperkt bereik , dat kan worden uitgebreid met behulp van een tweede draadloze router of repeater . U kunt een draadloze repeater toe te voegen aan het netwerk of om te zetten van een tweede router in een repeater door het configureren van het aan het werk als een tot het draadloze netwerk geeft een tweede transmissie /ontvangst punt . U kunt de repeater zo dicht mogelijk bij de buitenruimte te plaatsen waar u wilt WiFi gebruiken . Het proces om een ​​router te zetten in een repeater verschilt per router model . De repeater zal fungeren als een tweede router zo ver bereik betreft .
Positie Dichtbij Venster
Grote glazen ramen zijn Wi - Fi- friendly . p Het is ideaal om een draadloze router of repeater buurt zo groot van een raam mogelijk om het netwerk uit te breiden naar buiten te plaatsen. De materialen in muren neiging om radiogolven te blokkeren en vervormen terwijl glas en andere raam materialen hebben de neiging om een sterker radiosignaal door te laten . Vergelijkbaar met hoe elektriciteit werkt met de weg van de minste weerstand , zal de radiogolven door een raam te verplaatsen met relatief gemak .
Gebruik een High - Gain antenne
High - gain antennes gebruiken een signaal dat is meer als een radio- schotel.

U kunt de standaard omni - directionele antenne swap op een router of repeater met een high - gain antenne om het bereik van de Wi - Fi- netwerk drastisch uit te breiden in een enkele richting . Typisch , meer elektriciteit te gebruiken om een ​​radiosignaal uit te breiden , maar routers meestal niet toestaan ​​. De meeste routers hebben omni - directionele antennes die alle elektriciteit gebruikt in de router signalen in alle richtingen uitgezonden , het verdelen van de sterkte van het signaal gelijk . High - gain antennes richten dezelfde hoeveelheid signaalsterkte in een enkele richting in plaats van in een bol . Om het in perspectief , stel hetzelfde volume bereik de Wi - Fi in een bol aangepast in een kegel - vorm die zich vanaf de antenne . U kunt de afstand en het bereik met behulp van meerdere repeaters met high - gain antennes gericht uit de ramen te maximaliseren .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe kan ik het Bindend Orde wi…
·De installatie van een Cisco A…
·Crossover Vs . Patch 
·Kenmerken te overwegen bij de …
·Mijn Wireless Adapter Houdt ui…
·Hoe te Bluetooth activeren op …
·Hoe te ASA Boot Van rommon 
·Hoe maak je een Motorola Surfb…
·Hoe naar Power een USB-hub 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·HP 7850 Computer Specificaties 
·Welke functies heb ik nodig in een lapto…
·Hoe te installeren van de ATI Radeon Met…
·Hoe te Geselecteerde Apps Sync Van iTune…
·Hoe te GeForce 6800 Install 
·8mm Projector Problemen oplossen 
·Wat zijn de namen die aan virtueel geheu…
·Wat is Phoenix BIOS Mode? 
·Powerbook G4 RAM Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com