Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe te installeren van de ATI Radeon Met Intel Onboard Video
Sommige Intel moederborden komen met een onboard video chip die beperkte grafische mogelijkheden biedt in plaats van een aparte videokaart . Als u later besluit om toe te voegen in een discrete videokaart , zoals de ATI Radeon , kan de onboard video Intel bemoeien . U kunt de onboard videokaart uit te schakelen zodat de ATI Radeon kan worden gebruikt zonder enige conflicten tussen de kaart en het moederbord chip . Instructies
1

naar "Start . " Go Typ " devmgmt.msc " in het zoekvenster . Klik op de " devmgmt.msc " entry zodra deze wordt weergegeven in de zoekresultaten . Apparaatbeheer verschijnt met veel verschillende hardware ingangen . Kopen van 2

Klik op " Beeldscherm Adapters " om toegang te krijgen tot de onboard videokaart drivers . Dubbelklik op de grafische chip van Intel om toegang te krijgen tot zijn eigenschappen . Schakel het vinkje label " Bestaat in alle hardware profielen . "
3

Start de computer opnieuw en ga terug naar Apparaatbeheer en grafische eigenschappen van de Intel's . Check 'Uitgeschakeld in dit hardware profiel . " Schakel uw computer uit .
4

Trek de voedingskabel , kabels van randapparatuur en de monitor kabel uit uw computer . Draai alle bevestigingsschroeven die het zijpaneel van de computer zaak . Schuif het paneel los . Uw geval geen schroeven die op het paneel , maar in plaats daarvan knoppen , hendels of een zijraam te openen . Laat de computer afkoelen voordat ze in de behuizing .
5

Verwijder de metalen klep aan de zijkant van de interface -sleuf van de videokaart . De ATI Radeon komt in PCI , AGP en PCI - E versies . Alle drie van deze interface- slots zijn in hetzelfde gebied van de behuizing van de computer , in de lagere linkerzijde . U kunt overeenkomen met metalen lipjes van de Radeon met de sleuf of vakje van de videokaart te vinden van de juiste interface. Schuif het tabblad van de kaart in de sleuf met een stevige druk langs de gehele kaart. Bevestig de ATI Radeon in de computer door schroeven het in het geval chassis waar u het afdekplaatje verwijderd . Sluit de voedingskabel aan op de achterkant van de kaart en sluit de zaak . Wanneer u de kabels teruggeplaatst in de achterkant van de computer , zet de monitor kabel in de ATI -interface poort en niet het moederbord .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe kan ik een driver voor een…
·Kan ik Voer een DVI naar HDMI …
·Het automatisch laden van de T…
·Hoe je het videogeheugen op mi…
·Hoe kan ik bevestigen Mijn vid…
·Hoe maak je een PDF417 Barcode…
·Zijn Touch Screen Computer bet…
·Cruzer Micro Prestatie 
·Waarom Sensoren zijn bekend al…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een stick te gebruiken met t…
·Opslagcapaciteit van DVD Discs 
·Hoe kan ik controleren op hoeveel geheug…
·Hoe de beste gaming laptop Online kopen 
·Hoe maak je een Sandisk Micro SD geheuge…
·Waarom heeft de computer Fan Run Real Fa…
·Lijst van onderdelen van een computer di…
·Hoe kan ik Vervang het moederbord op een…
·Hoe maak je een BGA 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com