Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
WRE54G installatiehandleiding
Uitgebracht in 2008 door de Verenigde Staten netwerkproducten fabrikant Cisco Systems , Inc via zijn Linksys merk , het WRE54G is een draadloze range expander - een toestel dat ontworpen is om het signaal kracht toenemen van de router van een computer om de communicatie te verlengen afstand . Inbegrepen bij de WRE54G is een handleiding opgeslagen in de installatie-cd in PDF-formaat , dat instructies voor het instellen van het apparaat biedt . Set - up richtlijnen zijn ook verkrijgbaar met de Quick Installation Guide . Algemene kenmerken en specificaties

De verstelbare antenne , LINK en ACTIVITEIT light - emitting diode ( LED ) lampen voor het noteren van elektriciteit en netwerkconnectiviteit , en Ethernet- netwerkpoort bevinden zich op het voorpaneel van de WRE54G 's . De antenne moet recht omhoog de ​​lucht in worden geplaatst , en de Ethernet-poort is voor bekabelde netwerken . Reset en automatische configuratie toetsen - voor het resetten naar de fabrieksinstellingen en het vinden van de dichtstbijzijnde draadloze netwerk , respectievelijk - bevinden zich op het zijpaneel . Een tweeledige uitsparing aan de achterkant van de range expander is voor het aansluiten van de macht platen
aansluiten WRE54G

Een power plate - . Met snoer of met stekker - - moeten worden ingevoerd om de uitsparing van de WRE54G om het te verbinden met een stopcontact via een overspanningsbeveiliging . Om verbinding WRE54G voor bekabelde netwerken , moet de RJ - 45 -connector van het ene uiteinde van een Ethernet-netwerkkabel worden aangesloten op de expander netwerkpoort , en het andere uiteinde moet worden aangesloten op de netwerkpoort van de netwerkrouter . Door op de Auto Configuration knop ongeveer vijf seconden zou automatisch het netwerk detecteren en de expander dienovereenkomstig configureren .
Netwerk zoeken en Veiligheid

Na het aansluiten van de WRE54G en zorg ervoor dat het draadloze netwerk goed werkt , de cd installatiewizard verpakt met de uitbreiding kan worden ingebracht in het CD - ROM station van de personal computer . Loopt automatisch , zal de Setup Wizard zoeken naar draadloze netwerk van de gebruiker . De gebruiker zal de optie om het juiste netwerk te kiezen hebben , alsook de nodige beveiliging instellingen , die Wired Equivalent Privacy ( WEP ) en Wi - Fi Protected Access ( WPA ) omvat .
Configuratie en Wrap - Up

Nadat de installatiewizard is het juiste netwerk waarmee te communiceren , zal het zoeken naar de WRE54G range expander zelf gevonden . Eenmaal gevonden , zal de gebruiker het standaard wachtwoord , dat is "admin ". Vervolgens is het scherm Configure Network Address Settings , waar de gebruiker het Internet Protocol ( IP ) -adres , subnet mask van het IP-netwerk en het netwerk gateway wilt invoeren , plus een naam voor de expander . De gebruiker wordt dan toegestaan ​​om de configuratie- instellingen te bekijken voordat u ze op te slaan en daarna kiezen om de expander online te registreren . Anders wordt de set - up is voltooid .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Problemen met Netgear WNA3100 …
·Hoe om te controleren een USB …
·Over Dynex Netwerk Hub 
·Hoe maak je een Crossover Kabe…
·Telefoon Jacks Vs . CAT 5 Jack…
·Hoe kan ik een NetGear Wireles…
·Hoe je 3G of Broadband-kaarten…
·Hoe te configureren een DGL 43…
·Hoe maak je een Touch Screen T…
  Related Articles
Gids voor een iPad 
iPad installatiehandleiding 
Grafische kaart Installatiehandleiding 
Hoe te kopen een videokaart voor een Dua…
Gids voor Superclocking een grafische ka…
Hoe te Setup & Installeer een AGP grafis…
ARCHOS 7 Gids 
Hoe maak je een Virtual Private Network …
Hoe maak je een Home - Based Internet Se…
  Hardware Articles
·Gids voor Bluetooth Printer Operation 
·Hoe je foto's nemen met een webcam 
·Hoe een Computer Rugzak Merk 
·Wat betekent 60Min HD Mean op een SD -ka…
·Hoe maak je verbinding een Logitech Blue…
·Hoe je erachter te komen hoeveel pagina'…
·Vier Soorten Computers 
·Hoe maak je een Maxtor externe harde sch…
·Hoe kan ik Problemen met een Sony Vaio P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com