Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe te Setup & Installeer een AGP grafische kaart
Accelerated Graphics Port ( AGP ) kaarten zijn een populaire video - card formaat . AGP- kaarten zijn niet alleen sneller dan hun grootste rivaal , PCI-kaarten , maar bieden algemene betere prestaties , rapporten HelpwithPCs.com , een website gewijd aan personal computer technologie . De meeste nieuwe moederborden worden standaard geleverd met AGP-sloten , maar kan sommige oudere moederborden alleen komen met de basis- PCI-slots . AGP-kaart installaties zijn een vrij eenvoudig proces , zolang er geen compatibiliteitsproblemen ontstaan ​​. Wat je nodig hebt
AGP-kaart driver CD
AGP - compatibel moederbord
schroevendraaier ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van uw computer en trek de voedingskabel vorm van de wand . Koppel alle monitor of videokabels ook aangesloten op de computer . Zoek de schroeven op een verwijderbaar paneel van uw computer , of als u een tool -less geval , kijk voor de release hendels . Verwijder de computer paneel om de interne hardware bloot . Aarden eventuele statische elektriciteit door het aanraken van een metalen voorwerp voordat u de kaart. Vermijd het doen van de installatie op elk soort schurend oppervlak, zoals tapijt . Kopen van 2

Zoek de AGP-slot op het moederbord . AGP slots zijn donkerder van kleur dan PCI- sleuven in de meeste gevallen . Het moet een donkergrijze slot aangesloten op het moederbord , gelegen aan de achterzijde van de computer geval . Als u een AGP-slot die u wilt vervangen , of een PCI- slot kaart , verwijder de kaart los door de montagebeugels en de kaart voorzichtig uit te trekken .
3

Plaats de nieuwe AGP video kaart in het AGP slot . Schroef de bevestigingsbeugel in de zaak om de kaart veilig te stellen . Je kan hebben om te duwen een van de metalen clip houders plaats op uw computer het geval als u gebruik maakt van een nieuw slot . Zodra u de kaart vast , duw geen draden of kabels terug in de behuizing en zet het zijpaneel weer op . Schroef het zijpaneel weer aan of zet deze op zijn plaats . Sluit het netsnoer aan de muur en steek de stekker in een video of monitor kabels in de achterkant van uw nieuwe videokaart .

Zet de computer 4 en laat het te laden op uw bureaublad . Omdat u de installatie van een nieuwe videokaart , kan de resolutie in eerste instantie kijken armen totdat je de drivers te installeren . Plaats de driver of software -cd die bij uw AGP videokaart kwam . Volg de stappen tot de installatiewizard is voltooid . Wanneer u melding van een succesvolle installatie hebben ontvangen , zal u in het algemeen moet u de computer opnieuw opstarten om de wijzigingen te zien .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Graphics Card Basics 
·AGP videokaart S - Video-uitga…
·Hoe je video's naar een videok…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe de videokaart wijzigen in …
·Definitie van een AGP- videoka…
·Hoe kan ik een bijgewerkt stuu…
·Hoe maak je een nVidia GeForce…
·Hoe maak je een ATI Rage Theat…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de zorg voor Tablet Notebooks 
·Hoe om te Etrex Track Restore op een Dat…
·Hoe je Hyper - Thread Uw Processor 
·Hoe uw Rolodex Electronic Organizer sync…
·Hoe maak je een computer MP3 Jukebox Bui…
·Hoe je HP printers installeren op HP Min…
·Hoe te U3 -technologie toe aan mijn Lexa…
·Hoe je Alter het BIOS 
·Kan een MP3-speler gebruikt worden op ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com