Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Over de Windows Printscreen knop
Op elke standaard windows toetsenbord , er zit een knop op in de buurt van de top die gewoon zegt " Print Screen " . Terwijl sommige mensen het gebruik ervan niet mogen weten , anderen gebruiken het elke dag om hen te helpen in programma's als Adobe Photoshop en MS Paint . De feiten

De " Print Screen " -knop bevindt zich op alle Windows - gebaseerde toetsenborden . De meeste van de tijd het ligt net aan de rechterkant van de functietoetsen . Sommige toetsenborden bestempelen het als ' Prt Sc ' , maar anderen zullen het volledige woorden " Print Screen " te hebben.
Functie

De " Print Screen " toets wordt gebruikt om neem een capture van uw scherm . Als u op de knop niets vanzelfsprekend zal gebeuren , maar als je een nieuw document in een fotobewerkingsprogramma zoals MS Paint of Adobe Photoshop te openen en druk vervolgens op " CTRL + V , " uw bureaublad zal worden geplakt . Besturingssysteem van uw computer houdt de screenshot van toen je laatst hebt ingedrukt ' Print Screen '.
Misvattingen

Terwijl de meeste gebruikers denken dat de " Print Screen " toets zal alles op je scherm vast te leggen , soms dingen worden weggelaten . Vaakst de muiscursor is verwijderd van de " Print Screen " captures . Sommige websites kunnen ook de print screen blok uit content die mensen kunnen proberen te stelen .
Voordelen

De optie " Print Screen " kan nuttig zijn om verschillende redenen . Een van de beste toepassingen is voor computer les artikelen . In plaats van dingen uitleggen geheel in woorden , de " Print Screen "-knop stelt gebruikers in staat om te laten zien hoe het wordt gedaan op een computer . De knop kan ook worden gebruikt om dingen zoals aangepaste desktop wallpaper of de resultaten van online poker toernooien zien .
Evolutie

Sommige programma's hebben de " Print Screen " knop genomen een stap verder . Snag Het 8 kan screenshots van je hele scherm , bepaalde gedeelten of slechts bepaalde dingen zoals tekst en foto's te nemen . Terwijl de " Print Screen " -knop neemt alleen foto's , Snag Het 8 is geëvolueerd naar video's van uw computerscherm vastleggen , waardoor het nog makkelijker om de computer tutorials creëren . De video's zijn de muiscursor , in tegenstelling tot de foto's , die hen uit te sluiten .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je Reactievermogen va…
·Hoe te Speech & Keyboard Ingan…
·Hoe te Bigger Pictures Get on …
·Hoe maak je een gepersonalisee…
·Mijn iMac muisaanwijzer beweeg…
·Wat is het Woord Qwerty gebrui…
·USB Problemen met het toetsenb…
·Instructies voor een Toshiba 3…
·Hoe de functionele toetsen op …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·De specificaties van een Compaq Presario…
·Hoe afdrukken op A2 enveloppen 
·Hoe maak je een Pixma Problemen 
·Hoe kan ik Fysiek Vervang de inktcartrid…
·Wiimote Smartboard Instructies 
·Hoe meer ruimte te maken op een laptop h…
·BIOS Password Reset Gereedschap 
·Hoe maak je een Missing Sound Driver Fix…
·Specs voor de Gateway Solo 9550 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com