Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
BIOS Password Reset Gereedschap
Het Basic Input - Output System ( BIOS ) -winkels , in zijn configuratie , veel belangrijke computer parameters . Een van hen is het BIOS-wachtwoord , als de gebruiker niet het juiste wachtwoord in te voeren wanneer de computer wordt aangezet , wordt de computer niet meer opstarten . Er zijn verschillende methoden voor het opnieuw instellen van een BIOS wachtwoord , afhankelijk van of de computer een desktop of een laptop .

Open de desktop computer en zoek naar de CMOS- lithium batterij die de energie levert om de BIOS- configuratie op te slaan wanneer de computer niet wordt ingeschakeld . De lithium batterij ziet eruit als een kleine zilverkleurige munt , een halve centimeter naar een centimeter in diameter

Verwijder de batterij uit het stopcontact - . Gebruik zorg , omdat sommige stopcontacten zijn kwetsbaar . Wacht 5 minuten . Plaats de batterij opnieuw in het stopcontact , sluit geval de desktop computer en zet de computer aan . De BIOS zal je niet vragen om een wachtwoord niet meer . Het nadeel van deze methode is dat alle andere BIOS- parameters ook terug zal zijn gegaan naar hun standaardwaarden , dus je kan met de hand met de BIOS- configuratieprogramma moeten configureren hen.

als alternatief voer een paar willekeurige letters wordt gevraagd om het BIOS-wachtwoord bij het opstarten . Deze methode werkt vooral goed voor laptops omdat hun CMOS-batterijen zijn niet zo gemakkelijk te bereiken als in desktops . Omdat het wachtwoord verkeerd was , zal de BIOS een hexadecimale foutcode weer . Noteer het.

Op een andere computer , navigeer naar de " BIOS-wachtwoord backdoors in Laptops " webpagina ( zie referenties ) en download het script dat overeenkomt met het merk en model van de laptop waarvan BIOS- wachtwoord dat u wilt te verwijderen . Voer het script uit en voer de hexadecimale foutcode . Het script zal een wachtwoord dat , hoewel het de originele geconfigureerd voor de laptop niet kan zijn , toch zal passeren de BIOS -test en laat de laptop op te starten weer te geven .

Deze methode is niet de waarden van een BIOS te wissen parameterconfiguratie .

alternatief voer een backdoor BIOS wachtwoord voor het merk en model van uw computer . Dit zijn wachtwoorden die werken op alle apparaten , ongeacht of de gebruiker zijn eigen BIOS-wachtwoord heeft toegevoegd . De "Hoe een BIOS- wachtwoord te omzeilen of verwijderen " webpagina heeft uitgebreide lijsten van backdoor wachtwoorden .

Previous: Next:
  BIOS
·Als malware corrumpeert de BIO…
·Hoe je BIOS-wachtwoord Uitscha…
·Hoe je BIOS Flash Run in DOS 
·Hoe de Latitude C640 BIOS Pass…
·Het upgraden van het BIOS 1000…
·Hoe de BIOS wijzigen om geheug…
·Hoe te Phoenix BIOS 4.0 Upgrad…
·Hoe te Voer de systeem-BIOS 
·Wat is PCI - E in een BIOS Vid…
  Related Articles
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe Apple iPad Reset 
Hoe kunt u uw iPad Reset 
Hoe je instellingen resetten op uw iPad 
Hoe te Herstart en Reset de iPad 
Hoe te beveiligen met wachtwoord uw iPad…
Hoe te beveiligen met wachtwoord apps op…
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
  Hardware Articles
·Hoe te Wired Magazine downloaden naar de…
·Hoe een CPU koelventilator verwijderen 
·Waarom heeft de iPad Backup zo lang? 
·Hoe te kijken een PC Streaming TV Show o…
·Wat te gebruiken voor het aansluiten van…
·Hoe het opzetten van een Multi - Termina…
·Hoe het opzetten van een laptop voor WiF…
·Wat is een draagbare harde schijf 
·Het upgraden van uw HP Pavilion 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com