Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat te gebruiken voor het aansluiten van de computer naar TV
Er zijn verschillende manieren aan te sluiten op een pc of laptop op een televisie , alle met kabelverbindingen . De juiste kabel te gebruiken is afhankelijk van het type televisie dat is aangesloten en de beschikbare poorten op de achterkant van uw computer . Met deze strategieën en een reis naar een elektronicawinkel voor de juiste kabel , kunt u de computer content te bekijken op uw TV in een kwestie van minuten . Controleer Uw TV Aansluitingen op Tube Sets

Ouder -buis televisies hebben meestal twee soorten video -aansluiting : S - Video en RCA-stekker . De S - video-aansluiting is een ronde stekker met 4-5 pinnen . De RCA- video plug ziet eruit als een standaard hoofdtelefoon aansluiting en is meestal geel , om het te onderscheiden van rode en witte audio stekkers

Hier is de catch : . Tenzij uw pc of laptop heeft een S - video-uitgang , je ' zult niet in staat zijn om een directe verbinding te maken met de S - video -aansluiting op de achterkant van de TV . Dit komt omdat de meeste computers hebben een 7 - polige ronde aansluiting , maar oudere televisies hebben een 4 - of 5 - polige ronde S - video jack.The manier om rond dit dilemma is om een ​​speciale aansluitkabel dat de 7 - pin kopen S -video-aansluiting ( mannelijk ) aan de ene kant voor het bevestigen op de computer en een RCA vrouwelijke stekker aan het andere uiteinde van de kabel . De S - video- uiteinde van de kabel rechtstreeks aan op de computer . Aan het andere uiteinde , sluit een mannelijke RCA-videokabel , dan krikken het andere uiteinde van die kabel in de video-ingang op de televisie . Opmerking : dit zal alleen video . Voor geluid , moet u rekenen op de luidsprekers van de computer tijdens het kijken naar het beeld op uw TV .
De Digital Domain

Beter beeld en geluid
kan worden verkregen met een VGA-kabel , die een 3 - rij , 15 - pins connector aan beide uiteinden heeft . Vrijwel alle computers en digitale televisietoestellen zijn voorzien van een VGA-poorten , zodat u een directe verbinding tussen de componenten te maken .
High - definition Connections

Hoge -def tv-toestellen zijn uitgerust met een HDMI-aansluiting , wat staat voor High Definition Multimedia Interface . Een HDMI-kabel verzendt ongecomprimeerde digitale video en audio signalen van de ene component naar de andere voor de schoonste beeld en geluid beschikbaar . Sluit een HDMI -kabel rechtstreeks tussen computers en televisies uitgerust met dit type aansluiting .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Computer Robotics kan help…
·Hoe volledig Clean Out een com…
·2GB SD Card Problemen 
·Hoe maak je een Floppy Disk Tr…
·Hoe maak je een Hard Disk Pass…
·Wat te letten bij het kopen va…
·Informatie over een 6502 micro…
·Hoe verwijder ik ongewenste Dr…
·Hoe Fix dat mijn XP herkent mi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Heart schrijven met het …
·Hoe de ATI Open Source Driver Configure 
·Problemen met geluid uitschakelen op een…
·Kenmerken van Computers 
·Kan ik Hook Up een Apple TV aan mijn iMa…
·Hoe maak je een Western Digital My Book …
·InFocus LitePro 550LS Projector Specific…
·De specificaties van een Compaq S4020WM 
·Wat is de betekenis van System Hardware 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com